Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Σίλβα: «Στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι αλλά πρέπει να προχωρήσουμε»




Ο Μάρκο Σίλβα στάθηκε στα συναισθήματα του ιδίου και των παικτών του για το 0-3. Τι είπε για την συνέχεια

Ο Μάρκο Σίλβα επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για: 

Το κατά πόσον περίμενε τέτοια εξέλιξη:
Συμφωνώ μαζί σας. Ξεκινήσαμε καλά το ματς. Είχαμε τον έλεγχο. Ήμασταν δυνατοί δημιουργικά και εάν είχαμε εκμταλλευτεί τις πολλές φάσεις και ευκαιρίες που είχαμε δεν ξέραμε τι θα είχε γίνει. Ο αντίπαλος μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο ημίωρο και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Μετά φάνηκε η μεγάλη ποιότητα του αντίπαλού μας.

Την παρουσία προηγούμενων ετών στο Γιουρόπα και τι στοχεύει:
Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε ή να μιλήσουμε για το παρελθόν. Δεν θα σταθούμε εκεί αν και έχω δει παλιά ματς της ομάδας. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε δουλειά ακόμα και βελτίωση σε πολλά πράγματα. Θα πρέπει να δούμε και την κλήρωση γιατί στο Γιουρόπα έχει μεγάλες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να παίρνουμε νίκες.

Το τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον κόσμο που έφυγε απογοητευμένος από το παιχνίδι: 
Ναι. Είναι φυσιολογικό να έχουν πάει σπίτι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Και εμείς νιώθουμε το ίδιο. Ήδη το είπαμε αυτό με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και το θέλουμε και στην συνέχεια μαζί μας. Μας χειροκρότησαν γιατί είδαν το πόσο έχει προσπαθήσει και έχει δουλέψει και είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο σήμερα. Αποκλειστήκαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά τώρα θα πρέπει να προχωρήσουμε. Θα κοιτάξουμε την συνέχεια για να δούμε το που μπορεί να φτάσει η ομάδα στο μέλλον.

Το κατά πόσον περίμενε μετά το 0-1 μία πιο καλή αντίδραση της ομάδας:
Μετά το 0-1 νομίζω πως ήταν ισορροπήμενο το ματς. Στο α' μέρος δεν χάλασε η εικόνα μας και δεν απειληθήκαμε. Είχαμε και ευκαιρίες. Στο β' μέρος δεχθήκαμε ένα 2ο γκολ έτσι όπως δεν το περιμέναμε. Επηρεαστήκαμε από το 2ο γκολ διότι άλλαξε και το σκορ. Μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και τον πιο σημαντικό πως εμείς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί επιθετικά σήμερα ενώ η Άρσεναλ ήταν. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ίσως μετά το 0-3. Το τελικό σκορ βέβαια δείχνει και την μεγάλη ποιότητα της Άρσεναλ.

Τους Μαζουάκου και Σεμπά και το εάν περίμενε ανάλογη κινητικότητα από εκείνους και στο β' μέρος: 
Συμφωνώ πως στο α' μέρος ξεκινήσαμε δυναμικά και με ένταση και από αριστερά και δεξιά είχαμε αποτελεσματικότητα στην δημιουργία ευκαιριών. Στο β' μέρος επηρεαστήκαμε από το 2ο γκολ και έτσι όπως ήρθε. Δεν το περιμέναμε. Μετά έπεσε η απόδοση και αυτή η εικόνα διότι επηρεαστήκαμε από το 2ο γκολ.

Το τρίτο γκολ που... πλήγωσε την ομάδα και το χρονικό σημείο των αλλαγών:
Είναι αλήθεια πως μετά το 0-2 είχαμε σκοπό να σκοράρουμε και να πάρουμε και ρίσκο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Σιόβα. Μετά δεν το κάναμε γιατί το 3ο γκολ 'σκότωσε' τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Αφού όμως δεν σκοράραμε και μπήκε και το 3ο γκολ εκεί τελείωσαν τα πράγματα για εμάς.





Πηγή : gazzetta.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου