Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο - σοκ: Η στιγμή της επίθεσης σε εστιατόριο του Παρισιού o Σαλά Αμπντεσλάμ σκοτώνει ψυχρά



Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η Daily Mail παρουσιάζει το πρώτο video από τις στιγμές μιας τρομοκρατικής επίθεσης από κάμερες μέσα στο μαγαζί και από διαφορετικές γωνίες δείχνοντας τι ακριβώς έγινε εκείνη τη νύχτα.

Το βίντεο ξεκινά με τους θαμώνες και τους υπαλλήλους του εστιατορίου να απολαμβάνουν αμέριμνοι το βράδυ της Παρασκευής.

Ξαφνικά o τρομοκράτης εμφανίζεται να κρατάει στα χέρια του ένα καλάσνικοφ και να πυροβολεί αδιακρίτως. Έντρομοι όλοι προσπαθούν να κρυφτούν.

Οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του εστιατορίου προσπαθούν να κρυφτούν. Άλλοι πίσω από τραπέζια και καρέκλες, άλλοι στο υπόγειο και άλλοι στον πρώτο όροφο του μαγαζιού.

Τα επόμενα καρέ είναι συγκλονιστικά: Ο τρομοκράτης πλησιάζει τη βιτρίνα του καταστήματος και εντοπίζει μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο. Χωρίς να διστάσει σηκώνει το καλάσνικοφ και ετοιμαζεται να της δώσει τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Άγνωστο γιατί το όπλο φαίνεται να μπλοκάρει και έτσι η γυναίκα γλιτώνει.

Συνολικά εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τη βρετανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ο εν ψυχρώ εκτελεστής που εικονίζεται στα βίντεο είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ.














0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου