Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τι ήταν αυτό που πέταξε ο σοβαρός Δραγασάκης;



Πολλές αντιδράσεις και...ειρωνίες προκάλεσε η αναφορά του (σοβαρού) αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, περί παράλληλου συστήματος τραπεζών που να μην είναι υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και που «να μην κάνει το σύστημα τόσο συγκεντρωτικό όσο είναι σήμερα».

Είναι δυνατόν ο Δραγασάκης να κάνει τέτοια δήλωση; Έλεγαν όλοι και...απορούσαν μηπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω...στο...παράλληλο σύμπαν που ζούμε.

Παράλληλο τραπεζικό σύστημα εντός Ευρωζώνης δεν προβλέπεται, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. «Σχεδιασμός, άγνοια ή λάθος;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης τόνισε ότι αυτό που δήλωσε ο κ. Δραγασάκης «δεν υφίσταται». «Δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον “βαρουφακισμό”», συνέχισε ο κ. Βορίδης.

«Αυτό το λέει ο σοβαρότερος του Σύριζα…φανταστείτε τί λένε οι υπόλοιποι», σχολίασε, επίσης στο Twitter, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβέρνηση.

«Παράλληλο τραπεζικό σύστημα σημαίνει μας πήραν τον έλεγχο οι ευρωπαίοι στις συστημικές και θα δώσουμε θαλασσοδάνεια μέσω Αττικής και συνεταιριστικές», έγραψε από την πλευρά του στο Twitter o βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου