Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Νέα Δημοκρατία: Ο Μεϊμαράκης πρότεινε να διεξαχθούν δύο εθνικές συνδιασκέψεις, άλλοι αρνήθηκαν



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε προτείνει από την αρχή τη διεξαγωγή δύο εθνικών συνδιασκέψεων, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΔΕ) της Ν.Δ., Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή το γεγονός πως δεν υπήρξε συμφωνία για τη διεξαγωγή εθνικής συνδιάσκεψης, μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Αμπατζόγλου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας αποδέχθηκε με καθυστέρηση την πρόταση του κ. Μεϊμαράκη, προτείνοντας ως ημερομηνία διεξαγωγής την 18η Νοεμβρίου.

Ο κ. Αμπατζόγλου ανέφερε ότι για την 18η Νοεμβρίου συμφώνησε ο κ. Μεϊμαράκης, όχι όμως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης λόγω του προεκλογικού τους προγράμματος.

«Αντιπροτείναμε την 17η Νοεμβρίου με την οποία διαφώνησε ο κ. Τζιτζικώστας για τους ίδιους λόγους. Όσον αφορά την 19η Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η κεντρική μας εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο. Συνεπώς δεν υπάρχει η αναγκαία συμφωνία των υποψηφίων ως προς το χρόνο για να συγκληθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ της Ν.Δ.



Πηγή:  iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου