Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σάλος στο Μανχάταν από το «ροζ» σκάνδαλο με sex tape Έλληνα ιερέα




Πέτρα του σκανδάλου μια 45χρονη Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών - Ο πατέρας Γεώργιος Πασσιάς, αν και παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, διατηρούσε παράνομη σχέση με την Λατίνα - Οι Kinky ερωτικές επιθυμίες του ιερέα και τα «καυτά» βίντεο σεξ που έφτασαν στην  Αρχιεπισκοπή

Μια απίστευτη υπόθεση απαγορευμένου έρωτα είδε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή Έλληνα παπά στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά , ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

Και ο πατέρας Γεώργιος όμως ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ιερέας ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή  Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την 45χρονη Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του. Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του  έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της.

Το πάθος τους δεν είχε όρια. Μάλιστα οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά  όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα. Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.


Σε καρέ από τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν η 45χρονη εμφανίζεται να τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει. Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατέρας Γεώργιος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει.


Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Έλληνα παπά και έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.


«Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι» έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον ποίμνιό του και στο οποίο ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει τη θέση του για προσωπικούς λόγους.

Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε στον σπίτι και την οικογένειά της, ενώ ο απατημένος σύζυγός της αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι παραμένει ζευγάρι με την 45χρονη.





Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου