Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Αυτό θεωρείται θητεία η κοροϊδία; ΤΕΛΟΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΚΗ! Μετά από… 40 μέρες πήρε απολυτήριο



Μετά από σαράντα ημέρες θητείας ο Τάσος Κορωνάκης είναι πια …πολίτης, καθώς ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις!!! Ναι καλά διαβάζεται 40 ολόκληρες ημέρες έκανε θητεία ο Κορωνάκης και εσύ φορολογούμενε, εργαζόμενε και ταλαίπωρε Έλληνα γονέα στείλε το παιδί σου στα χειρότερα στρατόπεδα της χώρα με τις χειρότερες συνθήκες στράτευσης λόγω της οικονομικής κρίσης και παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων αξιωματικών .

Ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,  πήρε το απολυτήριο στα χέρια του μόλις, χθες, Δευτέρα, από το κέντρο Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα (ΚΕΤΘ) μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα εντός Αττικής και μόλις για 40 ημέρες.

Ο ίδιος όπως ενημερωθήκαμε, είναι αρκετά ευδιάθετος καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό του περιβάλλον «ολοκλήρωσε την υποχρέωσή του» έκανε δηλαδή 40 ημέρες φαντάρος, ενώ από δω και μπρος μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα και από ποια θέση.

Τώρα αυτό που μένει είναι να ανεχτεί ο ελληνικός λαός και πάλι της "πολιτικές" του ικανότητες περιμένοντας φυσικά πρώτα να ξαναφυτρώσει η κοτσίδα γιατί δεν είχαμε εικόνα εάν ο στρατός τον είχε υποχρεώσει να την κόψει.


Γιάννης Αθανασίου


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου