Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Θύμα διαρρηκτών ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας




Χασαπόπουλος Νίκος

Αφαίρεσαν φακέλους και προσωπικά είδη του Ν. Χριστοδουλάκη

Άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη, στην οδό Αυλώνος 12, στη Βούλα.

Η διάρρηξη έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο υπηρεσιακός υπουργός βρισκόταν σε μία εκδήλωση του Λιμενικού Σώματος για τους πρόσφυγες.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χριστοδουλάκης αρνήθηκε να έχει φρουρά στην οικία του (όπως είχε εκ του νόμου κάθε δικαίωμα) γιατί δεν ήθελε, όπως λέει, να επιβαρύνει το κράτος με έξοδα: «Δεν ήθελα φρουρά, αλλά ούτε είχα ποτέ κάτι στο σπίτι μου φυλασσόμενο», είπε.

Οι άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο υπουργός,έσπασαν εν συνεχεία την πόρτα του διαμερίσματός του και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα.

Δεν βρήκαν όμως ούτε ένα ευρώ και έκλεψαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του υπουργού, όπως ρολόγια του παππού του, αναμνηστικά δώρα, στυλό, πένες, κορνίζες και διάφορα άλλα μικρό-αντικείμενα: «Ήταν μικρή η οικονομική τους αξία, αλλά μεγάλη η συναισθηματική τους αξία», είπε ο υπουργός για να προσθέσει: «Έχω στο σπίτι μου και πολλά βιβλία που δεν τα πείραξαν. Ας τα έπαιρναν και αυτά, αφενός για να τα ξεφορτωθώ και αφετέρου για να κάτσουν να τα διαβάσουν. Όλο και κάτι θα μάθαιναν από τα βιβλία, αντί να κάνουν διαρρήξεις», δήλωσε στο «Το Βήμα», ο υπουργός.

Ο κ. Χριστοδουλάκης κατήγγειλε την διάρρηξη στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σπίτι του για αποτυπώματα. Να σημειωθεί τέλος ότι από όλη την πολυκατοικία μόνον το διαμέρισμα του υπουργού διέρρηξαν.



Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου