Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Σε κατάσταση πολιορκίας η Κως..Επεισόδια λαθρομεταναστών με αστυνομικούς και πολίτες.. (Βίντεο)



Επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και αστυνομικούς, τη στιγμή που εξοργισμένοι Κάτοικοι εισβάλουν σε σύσκεψη στο Επαρχείο.........

 Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Κω, με δεκάδες λαθρομετανάστες να «πολιορκούν»  το αστυνομικό τμήμα του νησιού και να κλείνουν δρόμους, ζητώντας να τους δοθούν τα χαρτιά τους και εξοργισμένους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί τους εν μέσω της τουριστικής περιόδου και να εισβάλουν στο Επαρχείο του νησιού.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν το πρωί έξω από το αστυνομικό τμήμα, τείνουν να γίνουν άγρια καθημερινότητα για το νησί του Ιπποκράτη με λαθρομετανάστες να συγκεντρώνονται έξω από το ΑΤ και να αποκλείουν μέσα σε αυτό τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί ζητώντας να επιταχυνθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους.

Στη συνέχεια έκλεισαν τον δρόμο με ορισμένους να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία.

Για τέτοιες καταστάσεις εξάλλου έχουν μιλήσει και οι ίδιοι αστυνομικοί με τη συγκλονιστική αναφορά προς τον εισαγγελέα στην οποία ούτε λίγο-ούτε πολύ προειδοποιούν ότι θα θρηνήσουμε ζωές αν δεν υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Η αστυνομική δύναμη που έχει μείνει στο νησί καθώς οι διμοιρίες των ΜΑΤ επέστρεψαν στην Αθήνα προσπάθησαν με ασπίδες και γκλομπς να τους απωθήσουν.

Στη συνέχεια προκλήθηκε νέο κομφούζιο, όταν οι διαμαρτυρόμενοι λαθρομετανάστες έκαναν καθιστική διαμαρτυρία, κλείνοντας το δρόμο και φωνάζοντας συνθήματα.

Χρειάστηκε εκ νέου η επέμβαση αστυνομικής δύναμης για να τους βγάλουν απ’ τον δρόμο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι λαθρομετανάστες πέταξαν μπουκάλια με νερό που κρατούσαν εναντίον των αστυνομικών την ώρα που επιχείρησαν να τους σταματήσουν.




Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου