Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο υπερτιμημένος και πλήρως αποτυχημένος Τσίπρας





Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

O Τσίπρας ως πρωθυπουργός έχει ήδη αποτύχει και όσο παραμένει στο τιμόνι της διακυβέρνησης δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα.

Τι έχει κάνει ο Τσίπρας και η ανίκανη κυβέρνηση του αυτούς τους 6 μήνες;

Eπί 6 μήνες είδαμε την χώρα να διαλύεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη: Τα κρατικά ταμεία άδειασαν. Άρπαξε τα χρήματα άλλων φορέων για να πληρώνει συντάξεις μισθούς. Έκλεισε τις τράπεζες. Δεν έχει πια χρήματα για συντάξεις έχει απλήρωτα τα άτομα με ειδικές ανάγκες, έχει διαλυθεί η υγεία. Έχει διαλυθεί η οικονομία της χώρας με εκατοντάδες λουκέτα και εκατοντάδες ημερήσιες απολύσεις εργαζομένων. Οδήγησε την χώρα σε ένα δημοψήφισμα που το κέρδισε χωρίς να έχει νόημα εξαπατώντας τον λαό και αμέσως μετά έφερε το χειρότερο μνημόνιο που υπέγραψε η χώρα, με ένα νόμο και ένα άρθρο ακριβώς όπως θα το καταργούσε.

Φυσικά να μην ξεχάσουμε το θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, ο μισθός θα φτάσει τα 751 ευρώ, όλο έλεγε ότι καθαρογράφεται η συμφωνία που τορπίλιζε εγκληματικά και με ανευθυνότητα ο Βαρουφάκης εν γνώση του Τσίπρα και το τελευταίο οι τράπεζες θα ανοίξουν σε 48 ώρες μην ανησυχείτε.

Έχει καταστρέψει ο Τσίπρας την Ελλάδα και τους Έλληνες!! Και μη μου πείτε ότι  οι προηγούμενοι γιατί αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Οι προηγούμενοι έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάντια μας έφτασαν όμως την χώρα σε ένα σημείο που δεν θα είχε την σημερινή κατρακύλα ανευθυνότητας και βρόμικων σχεδίων των ίδιων των στελεχών της κυβέρνησης σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο Τσίπρας μας αποτελείωσε εκεί που είπαμε να χαλαρώσουμε!!!

Δεν με πείθει κανένας και τίποτα ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τα σχέδια των Λαφαζάνη και Βαρουφάκη και δεν είναι άμοιρος ευθυνών  όπως θέλουν να περάσουν κάποιοι, γιατί εάν συμβαίνει πραγματικά αυτό θα πρέπει να φύγει από τώρα και να ζητήσει συγνώμη στον ελληνικό λαό για την συμμορία που έβαλε να κυβερνήσει αλλιώς να αντιμετωπίσει και αυτός τις ποινικές ευθύνες των στελεχών τους.

Φυσικά και υπάρχουν ποινικές ευθύνες ιδιαίτερα για τον Βαρουφάκη και φυσικά για τον Λαφαζάνη και σήμερα από ότι ενημερώνομαι ξεκινάει έρευνα για τον Βαρουφάκη από την δικαιοσύνη και την Γ.Γ.Ε. και πιστεύω να ακολουθήσει έρευνα για τα σχέδια του ντου από παντού στο νομισματοκοπείο από την συμμορία Λαφαζάνη.

Ο υπερτιμημένος λοιπόν Τσίπρας ανίκανος να ελέγξει τα στελέχη του και στηριζόμενος πλέον στην αντιπολίτευση αφού είναι πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης μειοψηφίας συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις δημοσκοπήσεις, δεν έχει όμως την ικανότητα να συνεχίζει να κυβερνά γιατί δεν μπορεί, δεν ξέρει και κάνει μεγάλο κακό.

Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας υπερτιμημένος αποδεδειγμένα αποτυχημένος πρωθυπουργός της πλέον κακής κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση είναι ακόμα δημοφιλής; Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο και είναι κρίμα για τα παιδιά που μεγαλώνουμε γιατί τους αφήνουμε αποκαΐδια και κανένα μέλλον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου