Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο Φλαμπουράρης στον κόσμο του: Αν υπάρχει θέληση μπορούν οι τράπεζες να ανοίξουν σε 2 ώρες



Μια άλλη διάσταση στο δράμα που ζουν οι Ελληνες με τις κλειστές τράπεζες, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αλ. Φλαμπουράρηςο οποίος υποστήριξε πως «αν υπάρχει θέληση οι τράπεζες μπορούν να ανοίξουν και μέσα σε 2 ώρες, όχι σε δύο 48ωρα».

Οπως επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας, η συμπεριφορά των εταίρων δεν ήταν αναμενόμενη. «Όταν δόθηκε τελεσίγραφο, τότε προσφύγαμε στον λαό», υποστήριξε ο κ. Φλαμπουράρης. Υπερασπιζόμενος το «Οχι» στο δημοψήφισμα ανέφερε πως έτσι θα επιτευχθεί καλύτερη συμφωνία.
«Οταν είπαμε πως πάμε σε δημοψήφισμα πάρθηκε ένα μέτρο, αν βγει το «Οχι» δεν θα πάρουν άλλα 2-3 μέτρα», διερωτήθηκε·.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει η κυβέρνηση σε ένα ενδεχόμενο «Ναι» απάντησε: «Θα πάμε, δυστυχώς, σε μια συμφωνία με χειρότερους όρους».

Παράλληλα, εκτόξευσε τα «πυρά» του στην αντιπολίτευση για την στάση που κρατάει, αλλά και την πολιτική της τα προηγούμενα χρόνια.

«Τα ''μνημονιακά κόμματα'' επί 5 χρόνια μας οδήγησαν στα χάλια. Δεν μπορούν να λένε να ψηφίσουμε ''Ναι'' στην πρόταση».

Αναφερόμενος στο ΔΝΤ, το κατηγόρησε γιατί δεν δημοσιοποίησε νωρίτερα την έκθεσή του για τη βιωσιμότητα στο χρέος.

Εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε ναι σε όλα, δεν είχαμε τέτοια εντολή» , τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως δεν θα ήταν καλύτερη η συμφωνία, αν είχε υπογραφεί το Φεβρουάριο.

Σε ερώτηση για τον εάν γνωρίζει τίποτα για την πρόταση που λέει ο κ. Βαρουφάκης (σε συνέντευξή του στον Πολ Μέισον αποκάλυψε πως έχει πρόταση στα χέρια του), ο κ. Φλαμπουράρης είπε: «Οχι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο».

Και ρωτώντας η Σία Κοσιώνη: «Μα πως γίνεται αυτό; Δεν είστε στην ίδια συνέντευξη», απάντησε: «Ε και;».


Πηγή 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου