Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Εμμισθη παράταση της στρατιωτικής θητείας προανήγγειλε ο Καμμένος



Σειρά νομοσχεδίων για το υπουργείο Άμυνας θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα ο Πάνος Καμμένος. Στα νομοσχέδια, όπως τόνισε, περιλαμβάνεται και ρύθμιση για την επανίδρυση της παλιάς ΜΟΜΑ η οποία θα δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά που υπηρετούν τη θητεία τους να την επεκτείνουν με έμμισθη σχέση για ακόμα δύο χρόνια.

«Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε παιδιά που είναι χειριστές μηχανημάτων και θέλουν να δουλέψουν», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (Mega).

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα αλλάξει το καθεστώς της αποστρατείας στα 50 και τα 55 χρόνια, ενώ προανήγγειλε και τη σύσταση φορέα στον οποίο θα περιληφθούν όλα τα εναέρια μέσα που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να γίνεται εξορθολογισμός της χρήσης τους.

Πρόκειται για μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι έχουν γίνει ήδη πολλές αλλαγές μέσα στους δύο προηγούμενους μήνες όπως η μετάθεση δυνάμεων στον Έβρο και τα νησιά για ενίσχυση των συνόρων, αλλά και για κατάργηση, όπως υποστήριξε, του ρουσφετιού.


Πηγή : kathimerini.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου