Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τύρναβος: Πετούσαν στο ποτάμι τα κλεμμένα μηχανάκια


Έκλεβαν μοτοποδήλατα, έκαναν τις βόλτες τους και όταν τα... βαριόντουσαν τα διέλυαν, πωλούσαν τα τμήματά τους για ανταλλακτικά και πετούσαν ό,τι απέμενε σε ένα ποτάμι, οι δυο ανήλικοι Αλβανοί που συνελήφθησαν στον Τύρναβο μετά από έρευνες του τοπικού αστυνομικού τμήματος!
Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τους δύο νεαρούς ομοεθνείς ηλικίας 17 και 16 χρόνων, ενώ είχαν στην κατοχή τους εξαρτήματα από δύο μοτοποδήλατα για τα οποία το Φεβρουάριο του 2013! Έτσι, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι αυτοί τα είχαν κλέψει και τους οδήγησαν στην κοίτη του ποταμού Τιταρήσιου, όπου είχαν κρύψει τους σκελετούς τους χωρίς τους κινητήρες και τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Σε βάρος των δυο ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ό,τι βρέθηκε από τα κλεμμένα μηχανάκια αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν αυτοί που αγόρασαν τα εξαρτήματα που λείπουν ως ανταλλακτικά.

Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου