Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Πρόταση για απόψε Para Siempre

Χάρητος 43, Κολωνάκι
210 7210155
https://www.facebook.com/ParaS...


Πηγή : apopse.com

Ένα wine bar με ισπανικά tapas μοναδικό, όσον αφορά στη διακόσμηση και το ύφος του. Στο  Para Siempre πάμε Βαρκελώνη και σε φαγητό και σε διακόσμηση.

Τα βιομηχανικά στοιχεία, όπως το γυμνό μπετόν, ο ιδιαίτερος χρωματισμός στους τοίχους με γοητευτική αντικέ χροιά, χαρούμενα χρώματα, χαριτωμένα σκαμνάκια με πετάλια, ψηλά και χαμηλά τραπέζια και καπιτονέ καναπέδες κάνουν το Para Siempre ένα μοναδικής αισθητικής χώρο. Επίσης στο συγκεκριμένο wine bar μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου με κάποιο συνοδευτικό υψηλής ποιότητας και γευστικότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η λίστα κρασιών του Para Siempre αποτελείται από 48 επιλεγμένες ετικέτες από διεθνείς και έλληνες παραγωγούς 6 sparkling, 21 λευκά, 4 ροζέ, και 15 κόκκινα. Τα περισσότερα σερβίρονται και σε ποτήρι.

Το μενού έχει να κάνει με ισπανική και μεσογειακή κουζίνα, ξεκινώντας απο τα tapas και συγκεκριμένα μπρουσκετες που είναι φρυγανισμένες φέτες ψωμιού σε διάφορους συνδυασμούς.

Συνέχεια έχουν τα βασκικά Pinxtos που είναι μερίδες απο κρέας, ζυμαρικά, ψάρια και άλλα πιάτα, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι το Para Siempre είναι ιδιαίτερα διακοσμημένο, έχει ύφος νεοκλασικού μεσογειακού εστιατορίου, που αποτελείται από αντικε, vintage και industrial στοιχειά και είναι προσεγμένο σε όλους τους τομείς.

Info: Δευτέρα 18:00 - 01:00 Τρίτη - Κυριακή 13:00 - 01:00


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου