Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πάμε Cap Cap


Πανόρμου 26, Αιγάλεω210    www.capcap.gr 

Παραμυθένιο και παιχνιδιάρικο ζαχαροπλαστείο-cafe στο Αιγάλεω που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Στις προθήκες του μαγαζιού θα δεις γνωστές φιγούρες των παιδικών σου χρόνων, καθώς όλη η φιλοσοφία του εμπνέεται από τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Το όνομά του προέρχεται από τον ήχο που κάνει η βροχή όταν πέφτει στις στέγες, ενώ όταν το επισκεφθείς μην ξεχάσεις να διαβάσεις το παραμύθι που βρίσκεται δίπλα στην πόρτα, το οποίο έχει γράψει ο ιδιοκτήτης του.

Η κάτω αίθουσα είναι αφιερωμένη στον Harry Potter. Η ταμπέλα, μέχρι τα τραπέζια, οι καρέκλες, το δέντρο και τα σκουπόξυλα που κρέμονται από το ταβάνι, όλα παραπέμπουν στο Hogwarts, τη σχολή μαγείας που φοίτησε ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών -και όχι μόνο. Το πατάρι, από την άλλη, είναι αφιερωμένο στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, με τα διακοσμητικά στοιχεία και τον φωτισμό να σε μεταφέρουν απευθείας στον κόσμο της.

Κατά καιρούς το Cap Cap υιοθετεί διάφορες θεματικές περιόδους και αλλάζει εντελώς το ντεκόρ, πάντα με γνώμονα τα παραμύθια και τις ταινίες.

Και να περάσουμε τώρα στους γευστικούς πειρασμούς του Cap Cap. Κις λορέν (αλμυρές και γλυκές), cupcakes, πίτσα σοκολάτας, τάρτες, muffins, Wonka Delicasies, mud pie, πάστα φλώρα και πολλά πολλά άλλα.

Και στον κατάλογο των ροφημάτων, η φαντασία είναι απεριόριστη! Εκτός από καφέ και τσάι, θα βρεις «το τσάι που ήθελε να γίνει κέικ», το ρόφημα του Μικρού Πρίγκιπα (με μήλο, σταφύλι, φράουλα, τριανταφυλλιά, ιβίσκο, χαμομήλι), τη βουτυρομπύρα (το ρόφημα του Harry Potter), το υδρόμελο (το ρόφημα της Μαντάμ Ροζμέρτα), τη λεμονάδα της Χώρας των Θαυμάτων, τη μπύρα των Ξωτικών κλπ.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το μαγαζί είναι σχεδόν πάντα γεμάτο, ωστόσο η αναμονή αξίζει σίγουρα τον κόπο!

Πηγή :apopse.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου