Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού - Αγία Σοφία




19/9/2014

Αυτά τα νοσοκομεία άφησε η καταστροφική λαίλαπα στην υγεία που λέγεται Άδωνις Γεωργιάδης - Τρόικα και το έργο του συνεχίζει ο Βορίδης.

Αιματολογικό Αγλαία Κυριακού ισόγειο νούμερο πόρτας 16, στον διάδρομο 50 γονείς με τα παιδιά τους μέσα μία νοσοκόμα που κάνει τις αιμοληψίες γιατί μία ; Γιατί όπως δήλωσε η ίδια δεν υπάρχει προσωπικό για να είναι δύο όλες τις ημέρες!!!!

Αιμοληψία βρέφος 8 μηνών χρειάστηκε να τρυπηθεί τρεις φορές για να του πάρουν αίμα γιατί ; Η παρτίδα από τις σύριγγες ήταν σπασμένες και με την αιμοληψία έσταζε το αίμα από τα πλάγια η από κάτω ανάλογα από το που ήταν η ρωγμή!!
Απάντηση νοσοκόμας περικοπές στις τιμές των αναλωσίμων και αυτά που έρχονται είναι κατωτέρας ποιότητας και έχουν κριθεί αφού έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί επάνω σε ασθενείς ακατάλληλες. Επίσης έχουν πεταχτεί και μια μεγάλη παρτίδα πεταλούδων για ορούς και αιμοληψία γιατί έπαιρναν αέρα και αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Να μπει αέρας στις φλέβες;

Εργαστήριο Αγία Σοφία : Δεν γίνονται όλες οι εξετάσεις γιατί δεν έχουν προμηθευτή αντιδραστήρες για να γίνονται οι απαραίτητες για αυτοάνοσα και βαριά νοσήματα εξετάσεις και υπάρχει και εκεί έλλειψη προσωπικού!! Τι κάνουν; Στέλνουν στους γονείς έξω να κάνουν τις εξετάσεις που γίνονταν όλα τα χρόνια στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία!!!
Έχουν υποβαθμίσει την υγεία σε τέτοιο βαθμό που τα υλικά που χρησιμοποιούνται ούτε στην ουγκάντα δεν τα βάζουν στα νοσοκομεία και για να κάνεις εξετάσεις στα παιδιά σου θα πρέπει να περιμένεις πότε και εάν θα αγοράσουν αντιδραστήρες και θα πάρουν προσωπικό αλλιώς βρες λεφτά να τις κάνεις έξω!!!

Το ακούς Βορίδη τη υγεία σου άφησε ο Άδωνις που έχει το θράσος και μιλάει και βγαίνει και στα κανάλια;; Αυτός και εσύ τα παιδιά σας που τα πηγαίνετε για εξετάσεις;;;

Γ.Β.

Σχόλιο newsotherwise.gr : 
Μετά από την καταγγελία που μας ήρθε στο email, πήγαμε ημέρα Πέμπτη 9/10/2014 και ώρα 10 στο Αγλαΐα Κυριακού στο αιματολογικό αριθμός 16 και είδαμε δύο νοσοκόμες εκείνη την ώρα οι οποίες μας επιβεβαίωσαν τα όσα καταγγέλθηκαν από τον αναγνώστη μας: Πρώτα για το ότι τις περισσότερες ημέρες είναι μία μόνο νοσοκόμα για αιμοληψία καθώς και για την αστοχία υλικών τα οποία είναι κατωτέρας ποιότητας και σε σύριγγες και σε πεταλούδες και σε σωλήνες και αυτό είναι σε βάρος των ανήλικων ασθενών. 
Επιβεβαιώσαμε οι ίδιοι για την ταλαιπωρία που υφίσταται απ΄ έξω οι γονείς με τα παιδάκια τους παλιά όπως μας είπαν δούλευαν με νούμερα προτεραιότητας και τώρα για μία ακόμα περικοπή κρατάνε οι ίδιοι οι γονείς μια υποτυπώδη σειρά αφού δεν έχει γίνει προμήθεια στα χαρτάκια με τα νούμερα.
Δεν χρειάστηκε να πάμε στο Αγία Σοφία διότι οι ίδιες οι νοσοκόμες σε ερώτηση μας για τις εξετάσεις μας είπαν ότι εξαρτάται ποιες θα κάνεις δεν έχουν προμηθευτή για οικονομία αντιδραστήρες και έχουν και ελλείψει προσωπικού με αποτέλεσμα να στέλνουν τους ασθενείς να κάνουν τις εξετάσεις έξω.
Επαναλαμβάνουμε Πέμπτη 9/10/2014 και περί ώρας 10 έως 10:30 επιβεβαιώσαμε την καταγγελία και μας θυμούνται και οι νοσοκόμες δύο τον αριθμό οι οποίες μας θυμούνται πολύ καλά.

newsotherwise.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου