Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Νέα Δημοσκόπηση με προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ 8,5 μονάδων



Και ενώ κάνει προσπάθειες η κυβέρνηση κατόπιν εορτής να βελτιώσει το κλίμα και τις αδικίες μεγάλο προβάδισμα δίνει δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 35,5% έναντι 27% της ΝΔ ανοίγοντας την διαφορά στις 8,5 μονάδες η οποία είναι και η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής.

Τα υπόλοιπα κόμματα ακολουθούν με ποσοστά το Ποτάμι με 10,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, η Χρυσή Αυγή με 6%, οι ΑΝ.ΕΛ με 3% οριακά στην βουλή και εκτός βουλής η ΔΗΜΑΡ με 1%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 66% έναντι 22% της ΝΔ
Και στην ενώ ερώτηση για τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με 44% και ακολουθούν ο Σταύρος Θεοδωράκης με 42%, ο Αντώνης Σαμαράς με 40%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 31%, ο Φώτης Κουβέλης με 28%, ο Πάνος Καμμένος με 24%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 24% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 9%.

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιος είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί την πρωτιά του με 41% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 30%.

Καιρός είναι να αρχίσουν και οι δημοσκοπήσεις για την εκλογή βουλευτών σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Α και Β Αθήνας για να δούμε πόσοι θεωρούνται τελειωμένοι γιατί αυτοί το επέλεξαν με τις πράξεις τους τα λόγια τους και την έπαρση τους.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου