Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι "χτύπησαν" οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη τις τράπεζες σε Μαραθώνα και Δίστομο - Φωτογραφίες με τους δράστες... μεταμφιεσμένους


- Οι Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Δραβίλας εμφανίζονται στις ΦΩΤΟ και των δυο ένοπλων ληστειών
- Ο τρίτος που κρατάει το όπλο φέρεται να είναι ο Σπυρος Χριστοδούλου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής
- Τα αποτυπώματα και των τριών συνεργών του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν στη γιάφκα της Νέας Μάκρης
- Τα DNA των καταζητούμενων είχαν βρεθεί και στο ταχύπλοο με το οποίο διέφυγαν, μετά τη ληστεία στο Δίστομο
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες από τις ένοπλες ληστείες που έγιναν φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου σε τράπεζα του Μαραθώνα και στις 22 Αυγούστου σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζονται ο Γιώργος Πετρακάκος και ο Σπύρος Δραβίλας, ενώ ο τρίτος δράστης που κρατάει το όπλο φέρεται να είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου.

Η ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας στις 22 Αυγούστου 2014



Η ένοπλη ληστεία, σε υποκατάστημα Τράπεζας, στον Μαραθώνα Αττικής, την 1η Ιουλίου 2014



Υπενθυμίζουμε ότι χθες, Δευτέρα, τα αποτυπώματα των συνεργών του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν στη γιάφκα της Νέας Μάκρης.

Οι τρεις καταζητούμενοι είχαν πλύνει το εσωτερικό του σπιτιού με μάνικα πίεσης, ώστε να καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους συνέδεε με το σπίτι. Σε κάποια σημεία μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ρίξει ακόμη και χλωρίνη.

Τα αποτυπώματά τους ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο να βρεθούν στο σπίτι της Νέας Μάκρης. Εκείνο που δεν περίμεναν οι αστυνομικοί και στο οποίο επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους, είναι τα “ορφανά” αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκαν, αυτά δηλαδή που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: astynomia.gr
newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου