Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον Κορωνοιό



Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό».

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο, με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων και βιβλίων, επιμελητής πολλών επιστημονικών εκδόσεων και αρχισυντάκτης επιστημονικού περιοδικού. Έχει χρηματίσει σύμβουλος σε θέματα υγείας σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.




Να είναι καλά τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ που γελάμε! Νοτοπούλου: Η ανεπάρκεια των μέτρων δείχνει ήδη τα αποτελέσματά της



Δεν έχουν τέλος τα γέλια που μας προσφέρουν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο εκνευρισμός και η απέχθεια που μας προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του από τις προκλητικές ανακοινώσεις και δηλώσεις των στελεχών του.

Παρόλο που η κυβέρνηση, τα μέτρα που λαμβάνει για την επιδημία και  την στήριξη της οικονομίας μας, είναι παράδειγμα προς μίμηση στην Ευρώπη, μόνο τα νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί απλά δεν έχουν την ικανότητα να το καταλάβουν και κάνουν άθλια αντιπολίτευση.

Βγήκε στην σκηνή και το νούμερο  Νοτοπούλου να πει ότι της έγραψαν κατά της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα που έχει πάρει για τον κορωνοϊό και κυρίως όσο αφορά τις εργασιακές σχέσεις, αλλά να καταγγείλει και όπως όλα τα νούμερα του Σύριζα τον νεοφιλελευθερισμό!!

Διαβάστε και γελάστε: 

«Μετά τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις το μήνα Μάρτιο πριν την κρίση του κορωνοϊού,  τις νεοφιλελεύθερες αλλαγές της κυβέρνησης της ΝΔ στο θεσμικό πλαίσιο για την Εργασία, αλλά και τα ανεπαρκή, αντιλαϊκά, υφεσιακά μέτρα που εκείνη λαμβάνει κατά την υγειονομική κρίση, η κατάσταση επιδεινώνεται. Ήδη, στον τομέα των αερομεταφορών, μεγάλη εταιρεία handling δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 300 εργαζομένων, για τους οποίους η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει καν να επιδοτηθούν με το επίδομα των 533 ευρώ- και εφαρμόζει το καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου. Δυστυχώς αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες, ιδίως στον κλάδο του Τουρισμού και των Μεταφορών. Ενώ  το Σύμφωνο Σταθερότητας,  έχει ανασταλεί και ο δημοσιονομικός χώρος υπάρχει, δηλαδή το μαξιλάρι των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ που άφησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ  μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να καλύψει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις .Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα κράτη καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων. Στη χώρα μας επιστρέφουμε στην κανονικότητα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη: τις απολύσεις, την ανεργία και την ύφεση. Είναι η ώρα της ευθύνης όλων μας. Δεν επιτρέπονται ούτε ολιγωρίες ούτε νεοφιλελεύθεροι δογματισμοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή».


Αύξηση του ορίου ανέπαφων συναλλαγών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ



Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με σημερινή της ανακοίνωση ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για την αύξηση του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών με κάρτες πληρωμών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, στο πλαίσιο της διαρκούς συνδρομής τους για τον περιορισμό των επιπτώσεων του κορωνοϊού (COVID-19), στη δημόσια υγεία και τη συναλλακτική πρακτική, αυξάνουν από τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου και έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 το όριο των ανέπαφων (contactless) συναλλαγών καρτών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ στο ύψος των 50 ευρώ, έναντι 25 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο μέτρο - αναφέρεται στην ανακοίνωση - είναι προσωρινής εφαρμογής και συγκεκριμένα για τους επόμενους δυο μήνες και εκτιμάται ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των συναλλαγών σε καταστήματα τροφίμων, πρατήρια καυσίμων και φαρμακεία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την πληκτρολόγηση του ΡΙΝ από τον κάτοχο της χρεωστικής, πιστωτικής και προπληρωμένης κάρτας. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται σημαντικά η φυσική επαφή των κατόχων καρτών με το πληκτρολόγιο του POS.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι συναλλαγές, ανεξαρτήτως ορίου ποσού, πραγματοποιούνται ανέπαφα χωρίς να παραδίδεται η κάρτα πληρωμών στον εκάστοτε υπάλληλο του καταστήματος που διενεργείται η συναλλαγή. Για συναλλαγές πέραν του ποσού των 50 ευρώ θα συνεχίσει να ζητείται από τον κάτοχο της κάρτας η πληκτρολόγηση του ΡΙΝ του στο POS.

Υπενθυμίζεται, σε κάθε περίπτωση, η προσοχή των συναλλασσόμενων στην ασφαλή φύλαξη της κάρτας τους.

Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, πιστές στη δέσμευσή τους, παρακολουθούν τις εξελίξεις και επικαιροποιούν συνεχώς τα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Πηγή


Daily Telegraph: Παράδειγμα προς μίμηση η ψύχραιμη συμπεριφορά των Ελλήνων


Δημοσίευμα της Daily Telegraph επαινεί τους Έλληνες για τη στάση που έχουν επιδείξει απέναντι στα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού, παρά τη γενικότερη τάση τους ως έθνος να παραβιάζουν τους κανόνες. Αυτή την φορά, επισημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν πάρει στα σοβαρά τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και έχουν δείξει ότι αναγνωρίζουν τη σημασία της παγκόσμιας κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη τηρώντας τους κανόνες με ψυχραιμία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Όπως αναφέρει η συντάκτρια του άρθρου, οι Έλληνες δύσκολα συμμορφώνονται με τους κανόνες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη χρήση ζώνης ασφαλείας στο αυτοκίνητο, κράνη σε μοτοσικλέτες και την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Αυτό όμως δεν ισχύει με τα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊου.

Η 25η Μαρτίου ήταν ένα τεστ για τους Έλληνες, οι οποίοι γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους με παρελάσεις στους δρόμους. Η εικόνα, ωστόσο, φέτος ήταν διαφορετική. Οι Έλληνες παρέμειναν στα σπίτια τους και περιορίστηκαν στο να κρεμάσουν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια τους.

Ακόμα και η κατάσταση στα σούπερ μάρκετ εξελίσσεται ομαλά, ανέφερε η συντάκτρια, χωρίς να υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα. Δεν έχουν επηρεαστεί ούτε οι εισαγωγές, όπως είπε συγκεκριμένα, καθώς μπόρεσε να προμηθευτεί ακόμη και το αγαπημένο της τυρί τσένταρ.

Στο άρθρο επισημαίνεται η συμμόρφωση των Ελλήνων με έναν ακόμη κανονισμό που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 23 Μαρτίου και σύμφωνα με τον οποίο απαιτείται ειδική άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους. Οι πολίτες της χώρας στέλνουν το απαραίτητο sms πριν βγουν από το σπίτι τους και φέρουν πάντα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα για τυχόν έλεγχο.

Μετά από αρκετά χρόνια οικονομική κρίσης και προβλημάτων που ταλάνισαν τη χώρα λόγω του μεταναστευτικού, οι Έλληνες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν άλλη μία δυσκολία. Οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί είναι κάτι ακόμα με το οποίο πρέπει να συμμορφωθούν και να τα βγάλουν εις πέρας.

Όπως φαίνεται, οι Έλληνες αναγνωρίζουν τη σημασία αυτής της παγκόσμιας κρίσης και δίνουν μαθήματα φιλότιμου σε άλλες χώρες, όπως η Βρετανία. Επίσης, οι Έλληνες εστιάζουν στην αξία της οικογένειας που τους ενώνει στις δύσκολες στιγμές και καταφέρνουν να βγαίνουν νικητές, καταλήγει η συντάκτρια.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Απάντηση ΝΔ στα προκλητικά tweet των γ@@@κων του ΣΥΡΙΖΑ



Μετά τον προκλητικό γ@@@κο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη ΚαψώΧα, βρέθηκε και άλλος ο Στέλιος Κούλογλου.

Όταν γυρίσω... https://buff.ly/2UhD7eW 

Προβολή εικόνας στο Twitter

Εκτός από τους Έλληνες που έχουν σιχαθεί τα στελέχη του Σύριζα, και τις προκλητικές δηλώσεις και αναρτήσεις τους, την χυδαία κατάσταση έχει σιχαθεί και το κυβερνών κόμμα και έτσι έδωσε και αυτό την παρακάτω απάντηση.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για τη χυδαία ανάρτηση  του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου:

Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει  σημαίνει οτι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!


Μετά ΚαψώΧα και άλλος Συριζαίος γ@@@κος ξεφτιλίζεται




Οι Συριζαίοι είναι άθλιοι και χυδαίοι αυτό το ξέρει πλέον και το τελευταίο χωριό στην Ελλάδα, και μάλιστα έχουν κάνει πολύ κόσμο να τους φέρεται και να τους μιλάει όπως τους αξίζει.

Μετά την άθλια ανάρτηση του γ@@@κου Σωτήρη Καψώχα την οποία μετά τις αντιδράσεις και την ξεφτίλα κατέβασε και εξαφάνισε, εμφανίστηκε και άλλος Συριζαίος γ@@@κος για να ξεφτιλιστεί και αυτός.

Ο ένας γ@@@κος είναι στο γραφείο τύπου του Σύριζα και ο άλλος γ@@@κος ευρωβουλευτής του Σύριζα και φιλοξενεί στο σάιτ tvxs ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο με πρωταγωνιστή τον Καραϊσκάκη: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

Για να δώσει περισσότερη έμφαση στις ...απειλές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε το εν λόγω σκίτσο και στον λογαριασμό του στο Twitter για να προκαλέσει και να ξεφτιλιστεί και αυτός :

Όταν γυρίσω... https://buff.ly/2UhD7eW 

View image on Twitter


Πάνω από 1000 οι νεκροί στις ΗΠΑ



Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται στην πανδημία του κορονοϊού στις ΗΠΑ, αυξήθηκε για να φθάσει τους 1.031 χθες Τετάρτη, ενώ στη χώρα καταγράφονται πλέον 68.572 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης, σύμφωνα με δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Πλέον οι ΗΠΑ περνούν στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό, πίσω από την Κίνα και την Ιταλία.

Η Νέα Υόρκη συγκαταλέγεται στις αμερικανικές πολιτείες που δέχονται το πιο βαρύ πλήγμα, με 280 νεκρούς στην μητρόπολη της Νέας Υόρκης.

Με βάση μια στατιστική προβολή για την οποία ενημερώθηκε το αμερικανικό Κογκρέσο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, 70 ως 150 εκατομμύρια άνθρωποι ενδέχεται να μολυνθούν στις ΗΠΑ, χώρα που μετρά 327 εκατομμύρια πολίτες.


Στους 23 οι νεκροί στην Ελλάδα



Και δεύτερος νεκρός στην Ξάνθη από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον στρατιωτικό του Δ’ Σ.Σ. που 46 χρονών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Είναι ο δεύτερος νεκρός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. 


Στο πειθαρχικό του ΙΣΑ ο γιατρός Φαίδων Βόβολης μετά τη δήλωση οτι «κοροϊδεύουν τον κόσμο»


Μετά το κατέβασμα της σχετικής ανάρτησης από το facebook και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), με ανακοίνωσή του, καταδικάζει τις απόψεις που εξέφρασε ο γιατρός καρδιολόγος και μέλος του, Φαίδων Βόβολης, προαναγγέλλοντας «πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις».

Η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου : «Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, πληροφορούμενος τη δημοσίευση – ανάρτηση συναδέλφου, ιατρού – καρδιολόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιθυμεί να δηλώσει κατηγορηματικά ότι καταδικάζει κάθε δημοσιοποίηση προσωπικών και ατεκμηρίωτων επιστημονικά απόψεων, που δημιουργούν ανασφάλεια στο ευρύ κοινό. Η προαναφερθείσα δημοσίευση επιχειρεί να διαστρεβλώσει την επιστημονική αλήθεια και να υπονομεύσει το έργο της Πολιτείας και της Ειδικής Επιτροπής των Λοιμοξιωλόγων που έχει συσταθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και αποπροσανατολιστικές. Ως ιατρικό σώμα θα πρέπει να επιδείξουμε τη σοβαρότητα και σύνεση που αρμόζει στο κύρος του ιατρικού λειτουργήματος. Ο ΙΣΑ ασφαλώς αναγνωρίζει την ελευθερία της έκφρασης, αλλά, υπό τις παρούσες συνθήκες της παγκόσμιας πανδημίας, δεν θα ανεχτεί παρουσίες στα ΜΜΕ ή τη δημοσίευση με κάθε μέσο προσωπικών απόψεων, που εγείρουν την υπόνοια ότι γίνονται είτε κακόβουλα είτε για λόγους προσωπικής προβολής. Αποτελεί «γροθιά» στην ίδια την αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και ο ΙΣΑ με εντολή του Προέδρου του θα προβεί σε κάθε ενέργεια που απαιτείται σε ποινικό και πειθαρχικό επίπεδο».

Διαβάστε το ποστ του Φαίδων Βόβολη για το οποίο υπήρξε αρχικά αντίδραση από το facebook και στη συνέχεια από τον   ΙΣΑ:

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα.

Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’.

Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση.

Φυσιολογικό.

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300.000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι γύρω στους 1300.

Αλλά δεν σας είπαν κάτι…

Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν.

Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25.000!

Δεν έγινε τίποτα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60.000 νεκρούς από την γρίπη.

Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε.ΠΑΝΤΑ.

Με σχετική απομόνωση.

Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς,παππούδες ως οικογένεια;

Προσβλητικό.

Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε.

Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα – αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο-λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά.

Είτε με τη λογική,είτε με το συναίσθημα.

Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!

Θα μου πείτε,η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους..

Το εμβόλιο…

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

Ο ένας λόγος που γίνονται όλα..

Και μετά φυσικά θα σας πούνε “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ” το εμβόλιο για να μην γίνουν τα περσινά..!

Θυμάστε την Ιταλία, θα σας λένε..

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν..

Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους, κακούς, ανεύθυνους συμπολίτες μας…

Σταθείτε κοντά και σ αυτούς που φοβούνται και σ εκείνους που δεν φοβούνται!

Μην διχάζεστε.

Οκ νέα ίωση, οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς, οκ ας είμαστε προσεκτικοί, μα όχι όλο αυτό!

Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες.. Το γνωρίζαμε!

Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω.. κάποιοι που περνούσαν τα διόδια, κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες, θάλασσα, πικ νικ , ΤΗΝ ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ!

Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες!

Ότι κι αν γινόταν…

ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ.

Είναι και τεστ πειθαρχίας.

ΜΗΝ τους αφήνετε.

Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν.

Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε με όλα αυτά!

Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ,αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!

Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες.

Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση!

Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι – που ΔΕΝ τους αδικώ, λόγω φόβου και άγνοιας – να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών…

Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς;; (εκτός από το φόβο)

Είδατε φερ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από τη γρίπη;;

Σας έπεισαν με τις φράσεις “μεταδοτικότητα”, “περίεργος ιός” ;;

Γελοιοποίησαν τον κόσμο,βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο,για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’!!!

Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια.

Εκθετική αύξηση..

500 κρούσματα.. που θα γίνουν και 5000!

Έλα….

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει;

Θα με ξαναπάρετε τηλ οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο;

Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε;

Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει.

Έχετε τα ΜΜΕ.

Αν τα είχαμε οι άλλοι, θα ήταν αλλιώς.

Θα διαλύσουν το σύμπαν, την οικονομία, τα πάντα για το τίποτα!

Για το καλό σου…..

Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση. Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.

Κλείστε τους μέσα.

Δείξτε εικόνα.

Φοβίστε.

Μοιράστε φόβο θανάτου!

Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την μεγάλη λύση.

Εμβόλιο..

Σκοτώνονται ανά την υφήλιο για την κυριαρχία…

Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ.

Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω.

Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα.

Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων, ΑΛΛΑ και με το πνεύμα και την ψυχή τους..

ΔΕΝ θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ!

Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Μόνον αυτό λέω.


Πηγή


Ο Καψώχας μετά την ξεφτίλα «κατέβασε» την χυδαία ανάρτηση υπό το βάρος των αντιδράσεων



Ο Καψώχας αφού ξεφτιλίστηκε και των περιποιήθηκαν λεκτικά, υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων που πυροδότησε ο απειλητικός λόγος του κατέβασε με την ουρά στα σκέλια την χυδαία ανάρτηση του από το facebook.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Καψώχας είναι στέλεχος του γραφείου Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη ανάρτηση ξεφτίλα του Καψώχα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις:




Ο Καψώχας αφού έκανε τον τζάμπα μάγκα, σε απολογητικό ύφος ισχυρίζεται με νέα ανάρτησή του στο F/B ότι τα όσα έγραψε με κατακλείδα τη φράση «όταν γυρίσω θα τους γ…» δεν συνιστούν απειλή και ότι οι αντιδράσεις οφείλονται δήθεν σε τρολ τα οποία προσπάθησαν να… σπεκουλάρουν με τη συγκεκριμένη φράση, αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει γιατί όλες οι αντιδράσεις ήταν επώνυμες και έδειχνα ότι δεν μασάνε σε απειλές.

Όπως είναι φυσικό σαν γνήσιος Συριζαίος δεν ζήτησε στην δεύτερη ανάρτηση του ούτε μία συγνώμη. 

Η ανάρτηση του μετά την ξεφτίλα και τις αντιδράσεις:

Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλαρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπεκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση.




Ένα αηδιαστικό και διχαστικό μήνυμα από την Όλγα Γεροβασίλη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου



Μόνο διχαστικά, προκλητικά μηνύματα και δηλώσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξοργίζουν τους πολίτες που θα ήθελαν αυτή την ώρα σοβαρότητα και όχι ακροαριστερές κραυγές.

Ακόμα και αυτήν την μέρα της Εθνικής μας εορτής ....σπέρνουν τον διχασμό με αριστερούς και δεξιούς.... και δεν ντρέπονται καθόλου. 

Φυσικά και αυτά τα μηνύματα απευθύνονται μόνο στο 3% του ΣΥΡΙΖΑ και ο λαός τους συμβουλεύει να κατέβουν στις επόμενες εκλογές μαζί με την Χρυσή Αυγή κοινό ψηφοδέλτιο αφού δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά, οπισθοδρομικά κόμματα και τα δύο. 

Με αφορμή τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ανέβασε στο Twitter ένα άκρως διχαστικό μήνυμα χωρίς καμία σοβαρότητα δείχνοντας στον Ελληνικό λαό ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.

Η Γεροβασίλη έγραψ ξεχωρίζοντας τους αριστερούς ώς τους καλούς και όλους τους υπόλοιπους κακούς: "Σήμερα τον Ευαγγελισμό τιμά η ορθοδοξία, την εθνεγερσία σύσσωμος ο ελληνισμός. Οι αριστεροί δημοκράτες συνεχίζουν να αγωνίζονται ελεύθερα για το δημόσιο αγαθό της υγείας, το δημόσιο συμφέρον σε Ελλάδα & Ευρώπη. Οι ευαγγελιστές του νεοφιλελευθερισμού αναδιπλώνονται ή αναθεωρούν;". 


Σήμερα τον Ευαγγελισμό τιμά η ορθοδοξία, την εθνεγερσία σύσσωμος ο ελληνισμός. Οι αριστεροί δημοκράτες συνεχίζουν να αγωνίζονται ελεύθερα για το δημόσιο αγαθό της υγείας, το δημόσιο συμφέρον σε Ελλάδα & Ευρώπη. Οι ευαγγελιστές του νεοφιλελευθερισμού αναδιπλώνονται ή αναθεωρούν;
View image on Twitter



Φυσικά και οι αντιδράσεις ήταν πολλές με σκληρά μήνυμα από τους πολίτες που διάβασαν το κατάπτυστο διχαστικό μήνυμα της.



Αμερικανός ειδικός προειδοποιεί - Πιθανώς η ασθένεια να γίνει εποχική




Υπάρχει πιθανότητα ο κορωνοϊός να επιστρέψει με βάση τον εποχικό κύκλο, προειδοποίησε ο διευθυντής του εθνικού ινστιτούτου υγείας Άντονι Φάουτσι.

Έκανε επίσης την εκτίμηση αυτή κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου από την «task force» που έχει συγκροτήσει ο Λευκός Οίκος, εξηγώντας πως ο κορωνοϊός αρχίζει πλέον να εξαπλώνεται σε χώρες του νότιου ημισφαιρίου, όπου έρχεται ο χειμώνας.

«Αν βιώσουν μεγάλη επιδημία, θα είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον δεύτερο κύκλο», τόνισε. «Αυτό κάνει ακόμα πιο πιεστική την ανάγκη να αναπτύξουμε εμβόλιο, να το δοκιμάσουμε γρήγορα και να εξασφαλίσουμε πως θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στον επόμενο κύκλο», πρόσθεσε.

Δύο κλινικές δοκιμές εμβολίων βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κίνα και στις ΗΠΑ, ωστόσο τα σκευάσματα του είδους πιθανόν δεν θα είναι διαθέσιμα στην αγορά πριν από έναν ως ενάμιση χρόνο.