Τετάρτη 22 Απριλίου 2026

Έχεις δίκιο Αρβανίτη θυμάσε τον συριζαίο σύντροφο Βαϊόπουλου, που το 2023 συνελήφθησαν συνεργάτες του για εξαγορά ψήφων.

 



Εύκολος στην απάτη και το ψέμα ο ακροαριστερός ανθέλληνας Κώστας Αρβανίτης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασύρει την Ελλάδα.

Αναφέροντας για νοθεία σε εκλογές του 2023, μάλλον θυμάται τον σύντροφο του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα Γ. Βαϊόπουλου, που το 2023 συνελήφθησαν συνεργάτες του και δύο Ρομά για εξαγορά ψήφων.

Υπενθυμίζουμε ότι συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (20/05/2023) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε περιοχή της Καρδίτσας, 5 ημεδαποί για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας. Πρόκειται για τρεις συνεργάτες του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαϊόπουλου και δύο Ρομά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα του υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, κατασχεθήκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός του καταυλισμού των Ρομά, προκειμένου να ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά το κράξιμο και το άδειασμα από το ίδιο του το κόμμα ο ανθέλληνας Αρβανίτης ανασκευάζει και λέει ότι " Δεν μίλησα ποτέ για νοθεία, αλλά για αλλοίωση συνειδήσεων".

Αυτό ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ακροαριστερός ανθέλληνας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος προκάλεσε σάλο μετά τις δηλώσεις του περί δήθεν «πειραγμένων εκλογών» το 2023, ξεχνώντας ότι προιστορία σε τέτοιες πρακτικές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι του.

«Το τι εννοώ είναι σαφές», όπως δήλωσε χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. «Εκείνο που ξεκίνησε την ιστορία της συνέντευξης είναι ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσπαθεί να μειώσει την αξία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, μιλώντας για εκβιασμούς. Το δεύτερο που είχα πει είναι ότι η κυβέρνηση είχε 2 βραχίονες: ο ένας παρακολουθούσε, ο άλλος μοίραζε κρατικό χρήμα. Η Δικαιοσύνη έχει παρέμβει στο πώς διενέμετο το κρατικό χρήμα. Αυτό δεν δημιουργεί αλλοίωση συνειδήσεων στον δρόμο προς τις κάλπες;»

Επομένως, συνέχισε ο προκλητικός ανθέλληνας Αρβανίτης που άλλα τον ρωτούσαν το παραμύθι του έλεγε, οι πειραγμένες εκλογές σημαίνει «δημιουργώ συνθήκες αλλαγής συνειδήσεων». «Η δικογραφία μιλάει για εγκληματική οργάνωση με κάθετη δομή. Πόσους υπουργούς έχει αλλάξει η ΝΔ στον ΟΠΕΚΕΠΕ και πόσους Διευθυντές και Γενικούς Γραμματείς; Ποιανού ήταν αυτές οι επιλογές; Του κ. Μητσοτάκη. Στο Predator πώς ήταν η δομή; Κάθετη. Ποιος είχε πάρει την ΕΥΠ στο γραφείο του; Ο κ. Μητσοτάκης. Ποιον είχε βάλει αρχηγό της ΕΥΠ; Τον κ. Κοντολέων. Γιατί άλλαξε τον νόμο και έβαλε τον κ. Κοντολέων που δεν είχε τότε τα προσόντα; Ποιον είχε ακόμα υπεύθυνο στο γραφείο του; Τον ανιψιό του».

Και κατέληξε ο προκλητικός λέγοντας:

«Σας εξηγώ λοιπόν πολιτικά: είχαν δημιουργήσει έναν μηχανισμό τέτοιον ο οποίος ουσιαστικά προσπαθούσε να αλλοιώσει τις συνειδήσεις των πολιτών και αυτό κάνει ακόμα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου