Για άλλη μία φορά από τις εκατοντάδες, ο Γιώργος Καραμέρος δείχνει ότι δεν έχει ήθος και σοβαρότητα, αντιπολιτεύεται φαιδρά κατηγορώντας την κυβέρνηση για όλα, μέχρι να τον ξεφτιλίσει κάποιος.
Έντονη πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Γιώργο Καραμέρο για την αναστολή λειτουργίας του Οδοντωτού, με τον φαιδρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει νεκρούς.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή την αναστολή λειτουργίας του ιστορικού Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού – Καλαβρύτων, ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, φαιδρή κριτική στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι το ιστορικό τρένο, το οποίο λειτουργεί για περισσότερα από 130 χρόνια, σταμάτησε να εκτελεί δρομολόγια.
Στην ανάρτησή του, ο Καραμέρος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο υπουργός που κατάφερε επί των ημερών του να σταματήσει τη λειτουργία του, μετά από 130 χρόνια, ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος Διακοπτό – Καλάβρυτα».
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης απάντησε άμεσα και αιχμηρά ξεφτιλίζοντας τον Καραμέρο, ανεβάζοντας φωτογραφία από τη σιδηροδρομική γραμμή και κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ανευθυνότητα.
«Είστε επικίνδυνος κε Καραμέρο. Πέφτουν βράχοι τέτοιου μεγέθους τον τελευταίο μήνα και μου ζητάτε να τον κρατήσουμε ανοιχτό», ανέφερε στην ανάρτησή του, υπερασπιζόμενος την απόφαση για διακοπή της λειτουργίας του τρένου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος Διακοπτού – Καλαβρύτων τέθηκε την περασμένη Πέμπτη σε επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας, λόγω σοβαρών ζητημάτων ασφάλειας και μέχρι να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα γιατί πρόκειται για ζωές ανθρώπων.
Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί πολλαπλά περιστατικά κατολισθήσεων στη διαδρομή μέσα στη χαράδρα του Βουραϊκού, με αποτέλεσμα μεγάλοι όγκοι από πέτρες και βράχους να καταλήγουν πάνω στις σιδηροτροχιές, αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τον Καραμέρο που όπως φαίνεται αδιαφορεί για τις ζωές των ανθρώπων.




0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου