Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026

Εκβιασμό και απειλές από την ακροαριστερή συμμορία του Ρουβίκωνα κατά του κοσμήτορα του ΑΠΘ


 

Το θράσος των ακροαριστερών τρομοκρατών που παραμένουν ελεύθεροι δεν έχει όρια.

Ένας λόγος παραπάνω για την συμμορία του Ρουβίκωνα που η σχέση του με τα πανεπιστήμια είναι καταλήψεις και τρομοκρατία σε φοιτητές.

«Γκλαβίνη, κάτω τα χέρια από τους φοιτητές – Φ.Ο.Ρουβίκωνας». Αυτό έγραψαν οι ακροαριστεροί κακοποιοί ξημερώματα Σαββάτου 17 Ιανουαρίου 2026, έξω από το σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Παναγιώτη Γκλαβίνη

Το περιστατικό αυτό τρομοκρατίας αναστάτωσε ιδιαίτερα την οικογένειά του, κυρίως το παιδί του που βρισκόταν εντός της οικίας εκείνη την ώρα.




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καθηγητής Γκλαβίνης μπαίνει στο στόχαστρο ακροαριστερών φοιτητών, και ακροαριστερών συμμορίων – και όχι μόνο καθώς είναι από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που δεν έχει διστάσει να τοποθετηθεί υπέρ του νόμου περί διαγραφών ανενεργών φοιτητών.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Νίκος Παπαϊωάννου σε δήλωσή του για την επίθεση της ακροαριστερής συμμορίας του Ρουβίκωνα  που κανένας τους μέχρι στιγμής δεν έχει οδηγηθεί στην φυλακή τονίζει: «Καταδικάζω απερίφραστα τη θρασύδειλη επίθεση στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη. Ο τραμπουκισμός, οι απειλές και ο εκφοβισμός δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και στα Πανεπιστήμια. Δεν φοβόμαστε και δεν υποχωρούμε. Η Πολιτεία θα προστατεύσει τα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα επιβάλει τον νόμο.

» Τέτοιου είδους φαινόμενα βίας είναι ακριβώς όσα κρατούσαν για δεκαετίες τα Πανεπιστήμιά μας δέσμια. Αυτά τα άβατα της ανομίας εμείς τα σπάσαμε. Εξ ου και σήμερα δεν υπάρχει καμία ενεργή κατάληψη σε ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο. Δεν φοβηθήκαμε τότε και δεν φοβόμαστε ούτε τώρα. Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και σεβασμό στους φοιτητές, χτίζουμε ασφαλή Πανεπιστήμια γνώσης, ελευθερίας και προοπτικής.

» Η εποχή της ανοχής στη βία έχει τελειώσει. Προχωράμε μπροστά, χωρίς εκπτώσεις».

Αυτό που κάνει εντύπωση και ανησυχεί τον κόσμο είναι ότι τα μέλη της τρομοκρατικής συμμορίας του Ρουβίκωνα είναι γνωστά, όπως και τα ηγετικά στελέχη που δίνουν εντολές, χωρίς να έχει οδηγηθεί μέχρι σήμερα κανένας στην φυλακή όπου και ανήκει!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου