Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025

Η εισαγγελέας Λάρισας έκανε δεκτό το αίτημα εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι και η Κωνσταντοπούλου τον κρατάει ακόμα σε απεργία πείνας

 


Τέτοια χυδαία και φαιδρή εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο, και εάν υπήρχε σοβαρότητα και σκληρότητα στην χώρα μας ,και όχι ανοχή, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν την ποινική δικαιοσύνη όσοι εμπλέκονται σε αυτή την εκμετάλλευση με πρώτη την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή η κυρία με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζει υπονομεύει την δημοκρατία, και το κάνει κατά επανάληψη με θεωρίες συνωμοσίας, ψέμα, απάτη, χυδαιότητα και εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. 

Με παραγγελία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας Αικατερίνης Παπαϊωάννου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να γίνει η εκταφή του γιου του απεργού πείνας, Πάνου Ρούτσι για να γίνει έρευνα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας ικανοποίησε το αίτημα εκταφής του γιου του, που έχει υποβάλει ο Πάνος Ρούτσι,  ενώ στην συνέχεια θα εξεταστούν και τα αιτήματα  άλλων συγγενών για την εκταφή θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Η προκαταρκτική έρευνα αφορά την πραγματοποίηση εξέτασης DNA της σoρού του γιού του Πάνου Ρούτσι, Ντένις Ρούτσι, γιατί αμφισβητούν ότι είναι ο Ντένις, και μετά θα ακολουθήσει εντολή για τοξικολογικές.

Ο Πάνος Ρουτσι, υποχείριο της Ζωής Κωνσταντοπούλου που παίζει πολιτικά παιχνίδια με τον πόνο αυτού του ανθρώπου, ξεκίνησε απεργία πείνας διεκδικώντας την εκταφή του γιου του για την διενέργεια εξετάσεων ταυτοποίησης και τοξικολογικών αναλύσεων που θα αποσαφηνίσουν τα αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία πείνας ξεκίνησε χωρίς να έχει καταθέσει η εργαλειοποιήτρια δικηγόρος του αίτημα εκταφής, κάτι που ένανε κατόπιν και αφού την πήραν χαμπάρι.

Αιτήματα εκταφής των σορών των παιδιών τους - επίσης θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών - έχουν καταθέσει, επίσης, ο Παύλος Ασλανίδης για τον γιο του, Δημήτρη, καθώς και η πρώτη σε εργαλειοποίηση και εκμετάλλευση για προσωπικό της όφελος Μαρία Καρυστιανού, για την κόρη της Μάρθη - στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. 

Ο ίδιος ο Πάνος Ρούτσι, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, ανέφερε κατόπιν υποδείξεως της δικηγόρος του Ζωής Κωνσταντοπούλου για να συνεχιστεί η εργαλειοποίηση του, πως «δεν είναι αυτό που επιθυμώ» και συνεχίζει την απεργία πείνας.

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο Πάνος Ρούτσι, ανέφερε πως η εκταφή δεν ήταν αποκλειστικά αυτό που επιθυμούσε, καθώς ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο να διενεργηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ντένις Ρούτσι.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να τόνισε πως δεν ζητά μόνο την ταυτοποίηση της σορού, αλλά τη διενέργεια των απαραίτητων διοικητικών πράξεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του γιου του. 

Σε μεταγενέστερη δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής, ο Πάνος Ρούτσι με εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του έκανε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, μπροστά από τη Βουλή, ο Πάνος Ρούτσι.

«Συνεχίζω τον αγώνα μου, δεν σταματάω. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, την πρώτη μέρα, μέχρι τέλους. Γιατί αυτά τα αγγελούδια που είναι εκεί πάνω θέλουν δικαίωση. Και δεν θα το αφήσω έτσι. Μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει» ανέφερε ο κ. Ρούτσι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου