Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025

Νεαροί Ρομά έσπαγαν αυτοκίνητα για... πλάκα τη νύχτα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

 


Ομάδα 12 -15 νεαρών Ρομά προκάλεσαν αναστάτωση και ζημιές σε αυτοκίνητα πολιτών.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, οι παραβατικοί νεαροί εμφανίστηκαν κοντά στην οδό Σωκράτους, στο τμήμα που οδηγεί προς τη γέφυρα και άρχισαν να προκαλούν εκτεταμένες φθορές: έσπαγαν καθρέφτες σταθμευμένων οχημάτων, εκσφενδόνιζαν πέτρες και δημιουργούσαν χάος, για την… «πλάκα τους».

Οι περίοικοι παρακολουθούσαν έντρομοι από τα μπαλκόνια τους τη μανία των νεαρών. «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι, κάθε τόσο έχουμε τα ίδια», σχολίαζε κάτοικος της περιοχής, εκφράζοντας την αγανάκτηση που κυριαρχεί στη γειτονιά.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, με αποτέλεσμα οι νεαροί να διαλυθούν προτού προκληθούν σοβαρότερες ζημιές ή τραυματισμοί, και το χειρότερο δεν υπήρχε ούτε μία σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Σμύρνη Λάρισας μετατρέπεται σε πεδίο δράσης νεαρών με παραβατική συμπεριφορά. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια κατάσταση που έχει πάρει μορφή «καθημερινότητας» και ζητούν πιο ουσιαστική και σταθερή παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή. «Ζούμε σε ομηρία. Δεν ξέρουμε πότε θα ξημερώσουμε χωρίς ζημιές ή επεισόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά άλλος κάτοικος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου