Στις 13,3 μονάδες ανεβάζει το προβάδισμά της η ΝΔ έναντι της Πλεύσης Ελευθερίας που σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση, καθώς συνεχίζεται η πτώση του ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη του Ανδρουλάκη και των ακατάλληλων που μιλάνε για λογαριασμό του κόμματος στα ΜΜΕ.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πεις σε λίγο καιρό θα παλεύει με το 3%.
Σύμφωνα με την μέτρηση της ALCO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, το κυβερνών κόμμα κερδίζει 1,4 μονάδες σε σχέση με την μέτρηση του Μαρτίου και καταγράφεται στο 24,7%, με την Πλεύση Ελευθερίας να φτάνει στο 11,6%., από 10,3% τον Μάρτιο. Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ , όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν απώλειες - με το ΠΑΣΟΚ να καταγράφεται στο 10,4% από 11,7% και την Κουμουνδούρου στο 6,7% από 6,8%.
Οριακά κέρδη 0,2 της μονάδας καταγράφει η Ελληνική Λύση, ενώ το ΚΚΕ χάνει 0,7 της μονάδας. Η μέτρηση δίνει 0.,4 μονάδες στη Νίκη που φτάνει στο 3,1% επί των εγκύρων. Αντίθετα, η Φωνή Λογικής χάνει 0,6 της μονάδας και πέφτει κάτω από το 3%, ενώ μισή μονάδα χάνει και το ΜεΡΑ25. Κέρδη αλλά σε επίπεδα λίγο πάνω του 2% εμφανίζει και το κόμμα Κασσελάκη.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου