Ενημερωτικά γιατί αλλιώς δεν θα την ξέρατε, είναι η κοπέλα από την Θεσσαλονίκη που είχε καταγγείλει τον βιασμό της και τελικά αποδείχθηκε ότι οι κατηγορίες ήταν στημένες, και ο μάρτυρας είχε ξυλοκοπηθεί για να πει ότι είπε, με αποτέλεσμα να πάει τελικά η ίδια κατηγορούμενη.
Συνελήφθη η Γεωργία Μπίκα καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:39, επί της Δελφών στη Θεσσαλονίκη. Η 27χρονη που οδηγούσε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε πρώτα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι η δράστης οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.
Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη μέτρηση βρέθηκε ποσοστό 1,16/lt εκπνεόμενου αέρα, μετρηθείσα με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, και κατά τη δεύτερη μέτρηση ποσοστό 0,70 mg/lt εκπνεόμενου αέρα.
Η 27χρονη συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου υπεράσπισης για τις 26 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου