Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

Απολύθηκε η νηπιαγωγός που κακομεταχειρίστηκε το βρέφος


 

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται μία νηπιαγωγός από την Κύπρο να φωνάζει σε παιδί.

«Θα σε πετάξω από το παράθυρο. Τι θέλεις; Τι θέλεις;» ακούγεται να λέει η νηπιαγωγός, που είχε αρπάξει το παιδί και το κρατούσε ψηλά στον αέρα. Το βίντεο κυκλοφορούσε εδώ κι αρκετές ημέρες στο Χ (πρώην Twitter), όμως σύμφωνα με το sigmalive κατέβηκε η ανάρτηση την Κυριακή.

Όπως αναφέρει το sigmalive, από την Αστυνομία αναφέρουν για το θέμα ότι ο πατέρας του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομορφίτας, στη Λευκωσία.

Μάλιστα, φέρεται να κατηγορεί τη νηπιαγωγό για κακοποίηση βρέφους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί είναι περίπου δύο ετών.

Η εν λόγω νηπιαγωγός -όπως ανέφερε η διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, σε δημόσιες τοποθετήσεις της- έχει απολυθεί, με την σοβαρή αυτή υπόθεση να διερευνάται πλέον από την Αστυνομία. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου