Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάντζο του ΠΑΣΟΚ, έφερε την επέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής όταν από το γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου ακούστηκαν φωνές που παρέπεμπαν σε άγριο καυγά.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του χώρου που βρίσκεται στο ισόγειο του κοινοβουλευτικού μεγάρου ήταν μόνο ο Μάντζος και συνεργάτιδα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Η φασαρία κινητοποίησε άμεσα τους υπαλλήλους των γειτονικών γραφείων αλλά και τα στελέχη της ασφάλειας του κοινοβουλίου που έσπευσαν στο σημείο του επεισοδίου, γιατί οι φωνές ήταν έντονες.
Η πρώτη απάντηση της υπαλλήλου προς τα στελέχη της φρουράς ήταν καθησυχαστική καθώς φέρεται να τους είπε ότι τίποτα σοβαρό δεν έχει συμβεί και πως απλά η ίδια είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Στη συνέχεια ωστόσο ο Μάντζος αλλά και η υπάλληλος μετέβησαν στο γραφείο του φρουράρχου της Βουλής.
Ο Μάντζος μετέβη αυτοβούλως στον φρούραρχο του κοινοβουλίου όπου και παραδέχθηκε ότι είχε έντονο διαπληκτισμό για ζήτημα επαγγελματικής φύσης με τη συνεργάτιδα και πως κατά τη διάρκεια της διαφωνίας η υπάλληλος λιποθύμησε λόγω χρόνιου ζητήματος υπότασης που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια κλήθηκε η υπάλληλος προκειμένου να παράσχει τις δικές της εξηγήσεις.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου