Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025

Η Δούρου προκλητικά υπέρ των τρομοκρατών της Χαμάς τους εξισώνει με τους Παλαιστίνιους αμάχους

 



Δεν υπάρχει προκλητικότερο από το να μην μπορείς να αντιληφθείς το σωστό και το δίκαιο, να μην μπορείς να πεις τα πράγματα με το όνομα τους. Ξεκάθαρα οι τρομοκράτες της Χαμάς ξεκίνησαν τον πόλεμο που είχε θύματα Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, απλά πράγματα, οι τρομοκράτες της Χαμάς 7 Οκτωβρίου του 2023 δολοφόνησαν, βίασαν και απήγαγαν Ισραηλινούς, έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος.

Για κανένα αριστερό τύπου Δούρου γιατί υπάρχουν και σοβαροί, δεν υπάρχει πουθενά στο λεξιλόγιο του τρομοκράτες της Χαμάς!! Μπλέκουν τους Παλαιστίνιους αμάχους και θύματα, με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και τους εξισώσουν, παίρνοντας θέση όπως κάνουν πάντα υπέρ των τρομοκρατών.

Η προκλητική ανάρτηση της Ρένας Δούρου που δεν τολμάει να καταδικάσει τα εγκλήματα των τρομοκρατών της Χαμάς και περιορίζεται να καταδικάσει μόνο το Ισραήλ.

«Μια αρχή που δεν διασφαλίζει αίσιο τέλος. Μια αρχή της αρχής. Για την εκεχειρία στη #Γάζα ο λόγος, η οποία γίνεται δεκτή με ανακούφιση, χαρά κι ελπίδα από τους #Παλαιστίνιους που επιστρέφουν στα χαλάσματα που αφήνει πίσω του ο #ισραηλινός στρατός. Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στις προκλήσεις της “μετά τη γενοκτονία” περιόδου, στη στάση της κυβέρνησης #Νετανιάχου... Κρίσιμο για την αποτελεσματικότητά της, το αν η εκεχειρία θα καταφέρει να άρει τα εμπόδια στην παροχή της άκρως απαραίτητης για τον παλαιστινιακό πληθυσμό, ανθρωπιστικής βοήθειας για, όπως εύστοχα υπογράμμισε ο ΓΓ του #ΟΗΕ, @antonioguterres σε ανάρτησή του» έγραψε η προκλητική αριστερή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου