Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Η Τζάκρη συνεχίζει να προκαλεί όλο τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Την ώρα που όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» στο πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, και ψάχνουν ακόμα και τον σύζυγο και τους γονείς του, η Τζάκρη για ακόμα μία φορά προκαλεί τους συντρόφους της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο «Σήμερα», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη έκανε λόγο για «πόθεν εσχο-λογία», επισημαίνοντας πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει. «Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», όπως σημείωσε, και την ενημέρωνουμε ότι δικαίως απασχολεί αφού ο Στέφανος Κασσελάκης κοροιδεύει τον κόσμο μήνες τώρα.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα», κάνοντας εκ νέου λόγο για μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος και με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τν ΣΥΡΙΖΑ». Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο. «Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου