Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κασσελάκης ξεφτιλίζεται περισσότερο προειδοποιώντας ότι θα πάει στην δικαιοσύνη τον ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις παραστάσεις, με πρώτο νούμερο τον έκπτωτο και με την βούλα τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κασσελάκης όταν δεν βάζει τον μπαμπά του να ξεσηκώνει πέντε δέκα οπαδούς του κόμματος, να μαζεύονται έξω από την Κουμουνδούρου και να βρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να τον ξανακάνουν πρόεδρο με το έτσι θέλω.

Η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, αδιαφορώντας για τα όργανα του κόμματος που του είπαν ξεκάθαρα δεν είσαι πρόεδρος, και ειδικά την πολιτική γραμματεία, που από τους 19 οι 17 του είπαν άντε γεια, μία ήταν απούσα και τον στήριξε μόνο η Τζάκρη, υποστηρίζουν πως «είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η ψήφος για τη μομφή ήταν άκυρη», σύμφωνα με τον νομικό του σύμβουλο, Χαράλαμπο Πελέκη.

Δηλαδή τι περίμεναν να πει ο νομικός σύμβουλος του Κασσελάκη; Ότι δεν είναι είναι;

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, προς το παρόν. Όμως, εάν τα πράγματα ξεφύγουν, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα, προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και τη λειτουργία του κόμματος», υπογράμμισε ο νομικός του σύμβουλος, Χαράλαμπος Πελέκης, υποστηρίζοντας ότι νομικά, έχει δυνατότητες να ακυρώσει τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας.

«Για το θέμα της πρότασης άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, είχαμε μία μυστική ψηφοφορία, η οποία κατέληξε να είναι φανερή. Αυτό το γεγονός καθιστά άκυρο το συγκεκριμένο ψήφισμα.

Επιπλέον, το χθεσινό ψήφισμα στην Πολιτική Γραμματεία είναι επίσης άκυρο. Δεν προβλέπεται, βάσει καταστατικού, τέτοια εξουσία σε αυτό το όργανο του κόμματος. Να σηκώνουν το χέρι τα μέλη και να ψηφίζουν», ισχυρίσθηκε ακόμη ο κ. Πελέκης, μιλώντας  στο STAR.

Δηλαδή με λίγα λόγια η άποψη του Στέφανου Κασσελάκη, και της αυλής του είναι ότι δεν έχουν καμία αξία οι αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και αυτό που θέλει ο Κασσελάκης πρέπει να γίνει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου