Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Οι πλέον ακατάλληλοι Αντώναρος - Σπηλιωτόπουλος στηρίζουν τον ακατάλληλο Στέφανο Κασσελάκη

 



Ευάγγελος Αντώναρος - Άρης Σπηλιωτόπουλος, τι κοινό έχουν οι δυό τους; Είναι αποτυχημένοι πολιτικά, άστεγοι πολιτικά κανένας δεν ήθελε να τους μαζέψει και βρήκαν στέγη που άλλου στον ΣΥΡΙΖΑ που μαζεύει πάντα ότι ακατάλληλο περισσεύει και ιδού τα αποτελέσματα σήμερα.

Αντί να σέβονται τους πολίτες και την Ελλάδα, φωνάζουν και οι δύο πρώην πολιτικοί, Στέφανε, κατέβα για πρόεδρος και μη φοβάσαι τίποτα!! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν Άρης Σπηλιωτόπουλος και Βαγγέλης Αντώναρος στον Κασσελάκη εκτιμώντας πως θα είναι ο νικητής της νέας εσωκομματικής κάλπης. Όταν ακούς ο Αντώναρος κάνει εκτίμηση σίγουρα δεν την ακούς καν γιατί ποτέ δεν έχει πέσει μέσα.

«Έχει μομέντουμ o Κασσελάκης, αν ξανακατέβει υποψήφιος, θα κερδίσει» είπε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος προσθέτοντας ότι «είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης». Για να επισημάνει ότι έχει το momentum και ότι εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Η άλλη στελεχάρα Βαγγέλης Αντώναρος που έβαλε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές και πάτωσε, δηλώνει πως θα κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στο στιλ «άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι», τονίζοντας με ανάρτησή του ότι δεν είναι απερχόμενος πρόεδρος αλλά… ανερχόμενος.

«Ο Κασσελάκης δεν ειναι "απερχόμενος" όπως πιπιλίζουν την καραμέλα τους οι καθ' έξιν πραξικοπηματίες της συριζεικης νομενκλατούρας. Είναι ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. Όχι μόνο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Ευτυχώς είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους που δεν το βλέπουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια έτσι και κάνει νέο κόμμα ο αποτυχημένος Στέφανος Κασσελάκης, θα μαζέψει μέσα στο νέο κόμμα ότι περίσσεψε από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει ότι αποτυχημένο είχε περισσέψει στην πολιτική.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου