Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ψάχνουν τον 18χρονο υποκινητή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στην Γλυφάδα

 



Επιβάλλεται και η αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα όσο αφορά τους γονείς των παραβατικών παιδιών γιατί όλα ξεκινάνε από το σπίτι.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονη κοπέλας στο περασμένο Σάββατο στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα.

Οι κακοποιοί γιατί για κακοποιούς πρόκειται που βρίσκονται πίσω από την αποτρόπαια επίθεση κυκλοφορούσαν φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσαν ανήλικους μαθητές να δουν και να βιντεοσκοπήσουν τον ξυλοδαρμό, ενώ πριν την επίθεση είχαν βγει στους δρόμους και την αναζητούσαν επί σχεδόν μια ώρα σε όλη την Γλυφάδα.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι κατηγορίες θα αναβαθμιστούν και οι εμπλεκόμενοι ανήλικοι κακοποιοί θα αντιμετωπίσουν κακούργημα.

Μέχρι αυτήν την ώρα, το ανήλικο κορίτσι, φέρεται να περιγράφει στις Αρχές τρία πρόσωπα. Δύο παραβατικές 14χρονες συμμαθήτριες της και ένα ακόμα επικίνδυνο με βίαιο παρελθόν 16χρονο κορίτσι. Σημειώνεται πως η μια από τις τρείς ανήλικές, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, και να έχει βίαιο ιστορικό.

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο έχει μπει και η εμπλοκή ενός 18χρονου, ο οποίος περιγράφεται σε μαρτυρία ως υποκινητής του επεισοδίου και φέρεται να φοράει καπέλο και να έχει στο λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε στο Mega :

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κ.λπ. Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη, είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός ανήλικες, είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου, η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου».

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθ' όλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητούσαν (σ.σ. το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε να το στήσουν εκεί που το στήσανε και να το διαλύσουν. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο, μη ξέροντας πώς θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα», τόνισε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου