Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Ο Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα είναι δικό του και απείλησε με διαγραφές


 

Με μόλις ένα χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία πολιτική διαδρομή, ήρθε είδε φως και μπήκε, θεωρώντας ότι το κόμμα είναι δικό του, και μόνο δικό του.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης απείλησε του πάντες και τα πάντα, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός είναι και κανένας άλλος, θέλουν δεν θέλουν.

Με μια καθεστωτική νοοτροπία, είπε στους διαφωνούντες ότι θα τους ταράξει στην... συλλογικότητα, καθώς θα επαναδραστηριοποιήσει τα όργανα του κόμματος, ώστε να εκφράζουν τις διαφωνίες και τις απόψεις τους αποκλειστικά μέσα σε αυτά, απαγορεύοντας τους το οτιδήποτε άλλο : «Δεσμεύομαι ότι από εδώ και πέρα θα σας ταράξω στη συλλογικότητα. Ετοιμαστείτε όργανα να συνεδριάζουμε όλη την ώρα, αλλά και Αύγουστο αν χρειαστεί» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης. «Αλλά να συμφωνήσουμε όλοι μας, ότι μέσα στα όργανα μπορείτε να πείτε ότι θέλετε».

Ο τυχοδιώκτης που μυαλό δεν βάζει, απείλησε ανοιχτά με διαγραφές τα στελέχη που δεν συμφωνούν μαζί του, αναφέροντας ότι αν οι διαφωνίες εκφράζονται εκτός οργάνων, δηλαδή στα μέσα ενημέρωσης, τότε αυτό ίσως επιφέρει ακόμα και διαγραφές, με λίγα λόγια εάν δεν συμφωνείς με οτιδήποτε καραγκιοζιλίκι κάνει και λέει ο Κασσελάκης, τίθεσαι εκτός κόμματος. 

Ουσιαστικά ο καθεστωτικός Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να φιμώσει όσους τον αμφισβητούν και απαγορεύει στα στελέχη να εκφράζουν δημόσια διαφορετική γραμμή από αυτή του κόμματος: «Αν όμως την επόμενη ημέρα είστε σε δημόσια πλατφόρμα και αντιφάσκετε με το πνεύμα και τις αποφάσεις του κόμματος και των οργάνων χωρίς να τηρούμε το Καταστατικό που διαχωρίζει την προσωπική θέση από την κομματική θέση, τότε προφανώς θα πρέπει τα μέλη των οργάνων και ο Πρόεδρός του να πάρουν θέση. Αυτό να ξέρετε δεν είναι απειλή είναι κοινή λογική».

Με λίγα λόγια λίγες ημέρες του Κασσελάκη; Η του ΣΥΡΙΖΑ;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου