Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ήρθαν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και ο Κασσελάκης κάνει τον σωτήρα ενώ είναι κατηγορούμενος

 


Μήνες τώρα πετάει λάσπη, λέει ασύστολα ψέματα και μάλιστα παρά το ότι αποκαλύπτονται συνεχίζει να τα λέει, κοροιδεύει τον κόσμο, εξαπατά χωρίς ίχνος ηθικής, και επιμένει να λέει αντί να ζητάει συγνώμη και να απολογείται ότι μπορεί να είμαι ασύστολα απατεώνας αλλά θέλω να σας σώσω. Το θέμα είναι από τον Στέφανο Κασσελάκη ποιός θα σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι πολίτες δεν τσιμπάνε.

Η τελευταία αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα, είναι η νέα απάτη με το σπίτι στο Κολωνάκι που σε κάθε εμφάνιση του ο Κασσελάκης κορόιδευε και εξαπατούσε τον κόσμο ότι το αγόρασε αυτός, ενώ το αγόρασε ο σύζυγος Τάιλερ.

Στο όνομα του Τάιλερ ΜακΜπεθ αγοράστηκε το πολυτελές διαμέρισμα επί της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, η αγορά έγινε με διατραπεζικό έμβασμα, 1,760 εκατ. ευρώ το οποίο εστάλη από το εξωτερικό βάσει και των διαδικασιών που ακολουθεί ο αγοραστής όταν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Golden Visa.

Πάντως στο περίφημο μπακαλόχαρτο excel Κασσελάκη όπου ο ίδιος παρουσίασε ως πόθεν εσχες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι ο Τάιλερ έχει καταθέσεις περίπου 600 δολάρια, χρωστά 12.000 δολάρια σε κάρτες, αλλά και 149.324 δολάρια από φοιτητικό δάνειο που είχε λάβει ενώ δεν δηλώνει ούτε 1 δολάριο ως εισόδημα  του συζύγου του.



Επιμένει σε κάθε του εμφάνιση να θεωρεί «πόθεν έσχες» το μπακαλόχαρτο, «η μόνη άμυνά μου, η επίθεση της εντιμότητας» λέει ενώ είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας ψεύτης και ανέντιμος, και ενώ του φωνάζουν όλοι ώστε να σταματήσει να εξαπατά τον κόσμο, ότι η πλατφόρμα είναι ανοικτή απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση επιμένει να ξεφτιλίζεται λέγοντας, «ανοίξτε τώρα την πλατφόρμα, να πάμε να καταθέσουμε και οι δύο τα πόθεν έσχες μας για το 2023», σημείωσε.

«Ένα είναι το συμπέρασμα. Ότι το πολιτικό σύστημα στη χώρα είναι βρώμικο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η λέξη. Και χρειάζεται κάποιον να πάρει τη σκούπα. Και αυτός θα είμαι εγώ» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας πως «γιατί κανένας δεν με κρατάει από πουθενά». Και τον ενημερώσουμε πώς δεν χρειάζεται γιατί κρατιέται μόνος του απο την απάτη και το ψέμα που το έχει εύκολο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου