Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Τα ονόματα που ακούγονται για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα αποδυναμώσουν περισσότερο το κόμμα και γελάει ο κόσμος


 

Οι πασόκοι παρακολουθούν με ανοικτό το στόμα, και λένε εντάξει ρε παιδιά είπαμε λίγος ο Ανδρουλάκης, αλλά μην πέσουμε στην απόλυτη κατάντια με Δούκα και Χριστίδη.

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε το κριτήριο κάποιου να βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία κόμματος είναι; Τουρίστας και τυχοδιώκτης όπως του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε τα αποτελέσματα; Ένα τίποτα που τυχαία με μόλις 60.000 ψήφους σε μια πόλη 2.5 εκατομμυρίων έγινε δήμαρχος και νομίζει ότι έχει την ικανότητα να κάνει πολιτική καριέρα και μάλιστα αρχηγού; Η τύπου Χρηστίδη για γέλια δηλαδή, που όσες φορές εμφανιζόταν, όσα έλεγε ήταν πριμ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πόσες βλακείες και υπερβολές να αντέξει ο κόσμος.

Ένας Γερουλάνος κάνει κάποια διαφορά γιατί είναι χαμηλού προφίλ και δεν έχει προλάβει να ξεφτιλιστεί, η να θεωρηθεί στα σίγουρα ένας άξιος ηγέτης αντικατάστασης.

Στην δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε όταν ρωτάς ποιος είναι ικανός για αρχηγός, και παρουσιάζεις την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα τι περιμένεις να σου απαντήσουν; Από όλα τα κακά το λιγότερο κακό που είναι ο αποδεδειγμένα λίγος Ανδρουλάκης.

Οπότε μόνο καλό στο ΠΑΣΟΚ δεν κάνει η παρουσίαση όποιον νά΄ναι, ότι νά΄ναι, αμαρτία για το κόμμα και την ιστορία του, την πάτησαν με τον Ανδρουλάκη μην τα κάνουν χειρότερα με ότι νούμερο νομίζει ότι μπορεί να κάνει τον αρχηγό.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου