Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για Κασσελάκη: Είναι επικίνδυνος για τη χώρα

 



Όλοι πλέον έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την χώρα.

Και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος της Νέας Αριστεράς, επιτίθεται ανοιχτά στον Στέφανο Κασσελάκη με πολύ βαριές εκφράσεις. 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στην LiFO χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ως μια πολύ επικίνδυνη περίπτωση πολιτικού, επικίνδυνη όχι για το σύστημα αλλά για την αριστερά και την χώρα: «Τον Στέφανο Κασσελάκη τον θεωρώ μια επικίνδυνη περίπτωση πολιτικού. Όχι επικίνδυνο απέναντι στο σύστημα, όπως θέλει να παρουσιάζεται, αλλά επικίνδυνο για την πολιτική και την αριστερά». Συνεχίζοντας το δηλητήριο του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη όχι μόνο άσχετο με την πολιτική αλλά έναν κενού περιεχομένου πολιτικό που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε κόμμα: «Πιστεύω ότι είναι εμφανές πως δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Όταν τον ακούω να μιλάει, τον φαντάζομαι να υπερασπίζεται τις ιδέες οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να μιλάει με το ίδιο ύφος, με το ίδιο πάθος, και να είναι στη ΝΔ, στο ΚΚΕ, στο ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας απλώς το περιεχόμενο. Είναι σαν ένα δοχείο που το γεμίζεις με ό,τι θες. Δεν υπάρχει καμία ιδεολογική, πολιτική πυξίδα».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρει αυτό που ξέρει όλη η χώρα, πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει μόνο από lifestyle και ελπίζει μέσω αυτού να κερδίσει ψήφους. Παράλληλα τον θεωρεί ως τον καλύτερο χορηγό του Κυριάκου Μητσοτάκη: «ο τρόπος που πολιτεύεται γίνεται μόνο με όρους lifestyle. Κάνει θόρυβο χωρίς να προβάλλει καμία αξιόλογη πρόταση και τελικά το μόνο που πετυχαίνει είναι να ευνοεί απόλυτα την κυβέρνηση. Ξεκάθαρα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο καλύτερος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και να ήθελε ο σημερινός πρωθυπουργός να κατασκευάσει έναν ιδανικό αντίπαλο, δεν θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου