Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης καθημερινά αποδεικνύει πόσο χυδαία προσωπικότητα είναι



Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, φαιδρότητας και χυδαιότητας ο ινφλουένσερ αισχρός Στέφανος Κασσελάκης, εκτός από λάσπη και fake news που εκτοξεύει όπου πάει στην Ελλάδα, ξέροντας ότι θα τελειώσει πολιτικά έτσι και πέσει σε ποσοστά κάτω του 17%, και ξέροντας ότι έρχονται έλεγχοι για τον ίδιο και την οικογένεια του όσο αφορά το πόθεν έσχε, εμφανίζεται να μιλά για «δολοφόνους υπουργούς» και για συγκάλυψη.

Μιλώντας με πολίτη ο φαιδρός Κασσελάκης, και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, εμφανίζεται να λέει επί λέξει: «Οι άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Εντάξει; Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια μέσα στο Πάσχα, αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Αυτό ακριβώς είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο χυδαία προσωπικότητα είναι, σε σημείο που δεν ξέρει πώς να εκφραστεί και ξεφτιλίζεται

Ότι υπουργοί της κυβέρνησης σκοτώνουν παιδιά, αυτό είπε η χυδαία προσωπικότητα Κασσελάκης, όπως ακριβώς μιλάει ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης και αναπαράγουν τα τρολ. 

Ο Κασσελάκης χωρίς ίχνος πολιτικού λόγου και σοβαρότητας γυρνάει την Ελλάδα με τον σύζυγο και πετάνε μπότιδες, εκφράζοντας τον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα της αριστεράς στην χώρα.

Η εργαλειοποίηση των νεκρών και συγγενών θυμάτων τους, όπως της τραγωδίας στα Τέμπη, πρέπει να προβληματίσει πρώτα από όλους τους ίδιους τους συγγενείς των θυμάτων, όπως και τους τραυματίες γιατί επιτρέπουν σε ένα χυδαίο και φαιδρό να τους κάνει χρησιμοποιεί για επιβιώσει πολιτικά.

Η αντίδραση της Ν.Δ. κατά της χυδαιότητας και της φαιδρότητας Κασσελάκη ήταν άμεση και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος, Νίκου Ρωμανού να δηλώνει πως «μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε!». «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!», πρόσθεσε ο κ. Ρωμανός.

Ο ίδιος παρατήρησε ακόμη ότι «κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. Να τον χαίρονται».

Δείτε το βίντεο με την φαιδρή και χυδαία προσωπικότητα που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου