Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ζωάρα ο Κασσελάκης, όταν δεν κυλιέται και δεν λέει ψέματα πάει μπουζούκια και σε πάρτι


 

To παρών σε ένα enent στο roof garden ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Είχε προηγηθεί το έξαλλο ξεφάντωμα σε σουίτα στο κέντρο «Φαντασία» στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, όπου πήγε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ, και εχθές ο ινφλουένσερ  Κασσελάκης απόψε απόλαυσε ηλέκτρονική μουσική. 

Ο Κασσελάκης, όταν αράζει το βανάκι με την φάτσα του, δεν κυλιέται εργαλειοποιώντας σκυλάκια, δεν εργαλειοποιεί ανθρώπους και τραγωδίες, δεν αξαπατά τον κόσμο τάζοντας και δεν λέει ψέματα πετώντας λάσπη στις περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών, διασκεδάζει η στα μουζούκια, η υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής των Djs Tim Engelhardt, BRB, Kiki Botonaki και Stefy.

Νωρίτερα, ο Κασσελάκης είχε καταθέσει στεφάνι για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ λίγες ώρες πριν από το ντερμπι Αρης-ΠΑΟΚ που  έκρινε και τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή ο κ. Κασσελάκης συνάντησε και την αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου