Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ομηρία του πρύτανη στην Πάτρα από ακροαριστερούς και αριστερούς φοιτητές

 


Ανακοίνωση σχετικά με τον αποκλεισμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα στο γραφείο του, από ομάδα ακροαριστερών και αριστερών φοιτητών, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, υπήρξε συγκέντρωση - διαμαρτυρία περίπου 100 ατόμων έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα άτομα παρέμειναν εξωτερικά του χώρου έως την 17:50΄ώρα της ιδίας, όπου αποχώρησαν από το σημείο, αναγράφοντας σχετικά συνθήματα στον τοίχο του κτηρίου με σπρέι.

Κατά την εξέλιξη της προαναφερόμενης συγκέντρωσης υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου χωρίς ουδέποτε να ζητηθεί η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων», αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Εδώ και 4 ώρες ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras είναι εγκλωβισμένος στο γραφείο του και το αυτοκίνητο του περιφρουρείται για να μην το χρησιμοποιήσει για να διαφύγει. Θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν Φοβάμαι Τίποτα και δεν θα φύγω απο το Πανεπιστήμιο. Σήμερα στο Πανεπιστήμιο θα αναγορεύσουμε σε Επίτιμο Καθηγητή τον Ολυμπιονίκη κ. Ν. Κακλαμανάκη. Ας αναλάβει το Πολιτικό Σύστημα τις ευθύνες του και ας σπάσει τις ένοχες σιωπές. Ολοι ξέρουν και είναι ενή...

See more
May be an image of toy and text that says 'NA ΠΙΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ O1 ΠΕΙΘ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗ ΤΗΤΕΣ ΤΕΣ'
May be an image of 6 people and text
May be an image of 7 people and text
May be an image of 5 people and text
May be an image of 10 people and text
+5


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου