Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο τυχοδιώκτης ινφλουένσερ Κασσελάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα για δύο θητείες τρομάζοντας τον κόσμο

 



Με την πολιτική ο Κασσελάκης έχει σχέση όπως και ο λαγός με την χελώνα, παρόλα αυτά δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα πέρασε ένα Αλέξη Τσίπρα, και ο ίδιος ο Κασσελάκης είναι χειρότερος απόν τον προηγούμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν θα πάρουμε.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο θρασύτατος Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, την ώρα που πρίν απο δύο ημέρες οι δηλώσεις τους για την υγεία ήταν για γέλια και έδειξαν την ανικανότητα του, όπως και το κάντο όπως ο Τσίπρας, μοίρασε 11 δις στην υγεία χωρίς να λέει που θα τα βρεί.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη αν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα, με τον κύριο Κασσελάκη να απαντά «όχι, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς αυτό που θέλει να πιστεύει, αρκεί -κατά τη γνώμη μου- να είναι σύννομο και ηθικό». Και καλά κάνει και πιστεύει στα θαύματα ο Κασσελάκης γιατί μόνο με θαύμα θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός σε μία χώρα που πέρασε ένα Τσίπρα και ένα ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν εάν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κάποιο «business plan», για το τι θα κάνει και το πόσο θα μείνει στην Ελλάδα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «ναι. Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δυο θητείες, να μπορέσω να ολοκληρώσω ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, να μπορούμε ως κυβέρνηση να ενώσουμε -όπως είπα- όλη την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε από τη χώρα μας, να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που έχουμε», δηλαδή με λίγα λόγια να είχαμε να λέγαμε.

Ο Κασσελάκης με μια πορεία λίγων μηνών, προκαλώντας τον πλούτο του, κάνοντας γκάφες και σφάλματα, κάνοντας τουρισμό, δεν του δίνει το δικαίωμα να θέλει να γίνει πρωθυπουργός, αλλά του δίνει το δικαίωμα να πιστεύει στα θαύματα.

Και κάποιος να ενημερώσει τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη ότι εκτός από την ακαταλληλότητα του ίδιου, είναι και τα στελέχη που το ακολουθούν τα οποία δεν μπορούν να τα εμπιστευτούν σοβαροί άνθρωποι.

Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, εφόσον αυτό που πιστεύει είναι σύννομο και ηθικό, δικαιούται να το πιστεύει. Ασχέτως εάν πρόκειται να γίνει ή όχι.


Αντώνης Σρόιτερ: «Εγώ που το άκουσα, δεν το είπατε, ότι "έγινε ένα θαύμα στη γέννησή μου" -»


Στέφανος Κασσελάκης: «Γιατί δεν το είπα».


Αντώνης Σρόιτερ: «Όχι, δεν το είπατε αυτό. Απ' την άλλη, μέσα στη χριστιανική θρησκεία και μέσα στις διδαχές είναι και τα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Έτσι δεν είναι;»


Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς αυτό που θέλει να πιστεύει, αρκεί -κατά τη γνώμη μου- να είναι σύννομο και ηθικό».


Αντώνης Σρόιτερ: «Εσείς έχετε -θα το πω σε εισαγωγικά- business plan, για το πόσο ήρθατε, τι θα κάνετε και πόσο θα μείνετε;»


Στέφανος Κασσελάκης: «Ναι. Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δυο θητείες, να μπορέσω να ολοκληρώσω ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, να μπορούμε ως κυβέρνηση να ενώσουμε -όπως είπα- όλη την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε από τη χώρα μας, να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που έχουμε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου