Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ομολόγησε ο Τσίπρας για την σκευωρία Novartis και ο Πολάκης του επιτέθηκε επειδή ομολόγησε

 




Ο Αλέξης Τσίπρας ομολογεί για πρώτη φορά για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis και στις τηλεοπτικές άδειες. Ο πρώην πρωθυπουργός, στο πλαίσιο του Συνεδρίου που διοργανώνει η «Καθημερινή», από κοινού με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE) στην Εθνική Πινακοθήκη, με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά» είπε αλήθειες και αποκάλυψε σκευωρίες.

Λάθος χειρισμούς καταλογίζει στην κυβέρνησή του για τις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών: «Παραδέχομαι ότι στην υπόθεση Novartis και στην υπόθεση τηλεοπτικών αδειών, η διαχείρισή μας ήταν ατυχής. Η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο πλαίσιο στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο...», ενώ για την υπόθεση Novartis σημειώνει: «είχαμε ένα μεγάλο σκάνδαλο, η πρόθεση μας να μην παρέμβουμε σε αυτό το σκάνδαλο, έδινε την εντύπωση ότι βάζαμε στο ίδιο τσουκάλι ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή, με ανθρώπους που δεν είχαν». 

Αυτός που αντέδρασε πρώτος δεν είναι άλλος από τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος διορίστηκε ξανά και για να γελάει ο κόσμος τομεάρχης διαφάνειας από τον Στέφανο Κασσελάκη, και το θρασύμη επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα που τον έσωσε απο την διαγραφεί πρίν της εκλογές με ανάρτησή του στο Facebook. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο όπου μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η αριστερά παραγνώρισε τους κινδύνους της οικονομίας, ιδίως με το θέμα του δημοψηφίσματος, ενώ ομολόγησε ότι οι χειρισμοί που έκανε η κυβέρνησή του στο θέμα τόσο των υποκλοπών, όσο και των τηλεοπτικών αδειών ήταν ατυχείς. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι στο σκάνδαλο Novartis, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, έβαλαν στο ίδιο τσουκάλι ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή. Παράλληλα έριξε τα καρφιά του σε πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μίλησε για προσωπικές ατζέντες και κάποιους που ήθελαν να βγει η χώρα από το ευρώ.

Ο Παύλος Πολάκης που υπάρχει ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον έσωσε απο την διαγραφή ο Τσίπρας, επέλεξε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα με άγριο τρόπο δείχνοντας το ακροαριστερό πρόσωπο του για ακόμα μία φορά. Δέν του άρεσε η ομολογία που έδειξε πόσο βρώμικα κινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και κα΄τ απολιτικών τους αντιπάλων, και αφού του έριξε μομφή ότι δεν πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο συνέδριο της Καθημερινής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε οι ενέργειες με τη σκευωρία Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες δεν ήταν ατυχείς αλλά ότι η δικαιοσύνη δεν έκανε τη δουλειά της, εξαπολύοντας παράλληλα και πάλι επίθεση και στον δικαστικό κλάδο.

«Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» τον Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβερδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τεμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει: «Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππα και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !!» καταλήγει Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου