Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Εώς πότε κ. Χρυσοχοΐδη θα δείχνεται ανοχή στους αντιεξουσιαστές; Είναι προκλητική αυτή η αδιαφορία

 



Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, οι πολίτες έχουν αγανακτήσει με την αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον υπουργό τον ίδιο, την αστυνομία, και τις πρυτανικές αρχές που αφήνουν ανεξέλεγκτες ομάδες αντιεξουσιαστών κακοποιών να χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια ως ορμητήρια για να καταστρέφουν και να καίνε περιουσίες πολιτών.

Είναι τόσο άθλιοι οι κακοποιοί που δεν δίστασαν να κάψουν όλα τα σχολικά λεωφορεία έξω απο το σχολείο που ήταν παρκαρισμένα, με τους αντιεξουσιαστές να βγαίνουν από την Πανεπιστημιούπολη και την αστυνομία να είναι ανύπαρκτη.




Σε βίντεο που φαίνεται η ένταση της φωτιάς, από την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε σχολικά λεωφορεία, τρία ΙΧ και τρεις μοτοσικλέτες με τις φλόγες να μαυρίζουν τον τοίχο του σχολείου σε ύψος 12 μέτρων, ενώ από τύχη δεν επεκτάθηκαν σε άλσος που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.



Από την εμπρηστική επίθεση στην οδό Ταξίλου που πραγματοποιήθηκε με ορμητήριο για ακόμα μία φορά την Πανεπιστημιούπολη, εκτός των πέντε σχολικών λεωφορείων, καταστράφηκαν ολοσχερώς άλλα τρια ΙΧ και τρεις μοτοσικλέτες ενώ ζημιές υπέστησαν άλλα έξι οχήματα.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου