Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Από τα δάκρυα δεν άναψαν τα κάρβουνα του Φάμελλου για να κάνει Τσικνοπέμπτη - Ενώ ο Κασσελάκης τρώει και πίνει

 



Φάμελλος : Δεν μπορούμε να κάνουμε Τσικνοπέμπτη γιατί έχουμε μεγάλη στεναχώρια με την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ.

Έτσι είπε ο Φάμελλος μπερδεύοντας την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστήμιων με την ιδιωτικοποίηση, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης δεν συμμερίστηκε την στεναχώρια του Φάμελλου και πλακώθηκε στα κοψίδια και τις μπύρες.

Και την ώρα που από τα δάκρυα του Φάμελλου τον δυσκόλεψαν για να ανάψει τα κάρβουνα, ο τουρίστας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γλεντούσε από την πίκρα και την στεναχώρια του.

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τσικνοπέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην Αρκαδία, ξεκινώντας το ταξίδι του από τα Μαγούλιανα, και επισκέφθηκε τη Στεμνίτσα, στο γλέντι στην πλατεία του χωριού.





Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα arcadiaportal, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε το μεσημέρι στην Τρίπολη, όπου περπάτησε στο κέντρο της πόλης και πήγε στα μαγαζιά για να συναντήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, για να γλεντήσει την Τσικνοπέμπτη, χωρίς να συμμερίζεται την στεναχώρια του συντρόφου Φάμελλου.

Φανερά ευδιάθετος, ο Στέφανος Κασσελάκης και κρύβοντας την στεναχώρια του για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστήμιων, περπάτησε στους δρόμους, μίλησε με κόσμο, τσούγκρισε με κρασί και διασκέδασε με τον σύζυγό του, πίνοντας μπίρες και τρώγοντας από τα ψητά κρέατα που του προσέφεραν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου