Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Χωρίς φιλότιμο ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να πατάει επάνω στα Τέμπη και στον πόνο των συγγενών

 



Κενός πολιτικού λόγου, ανίκανος να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, συνεχίζει να εργαλειοποιεί του νεκρούς στα Τέμπη εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την οργή των συγγενών.

Κάποιος του είπε ότι με αυτά που κάνει θα τον πάρουν στα σοβαρά ότι κάνει σοβαρή αντιπολίτευση και το πίστεψε!!!!

Το ίδιο έκανε για χρόνια και κάνει για σήμερα, στο γιατί τον παρακολουθούσαν, χωρίς να έχει ομολογήσει μέχρι σήμερα στον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, γιατί γνωρίζει και το γνωρίζει πολύ καλά, ώστε να φύγουν οι σκιές από επάνω του την ώρα που ακούγονται διάφορα για το γιατί τον παρακολουθούσαν!!

Να εκμεταλλευτεί την τραγωδία στο έπακρο, εργαλειοποιώντας τις αντιδράσεις για τα Τέμπη επιχειρεί απροκάλυπτα και φαιδρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Τραβάει το σκοινί στα άκρα, καθώς τη Δευτέρα αναμένεται στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να καταθέσει στοιχειά για την αποκαλούμενη «μονταζιέρα».

Ο φαιδρός Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα το πρωί θα είναι στον Άρειο Πάγο «γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου