Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Το καβαλημένο καλάμι Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι θα μείνει αρχηγός θέλουν δεν θέλουν


 

Μόνο σε ακροατήρια που αποτελούνται από μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επιβιώσει ένας τέτοιος προκλητικός κλόουν της πολιτικής.

«Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, αν χρειαστεί να ξανακερδίσω, θα ξανακερδίσω», είπε με έπαρση το καβαλημένο καλάμι Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, πρώτη μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που υπέστη και το κόμμα και ο ίδιος τέτοιο εξευτελισμό.

Δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα, το απόλυτο νούμερο της πολιτικής σκηνής της χώρας, εξέφρασε προκλητικά την άποψή του ότι βγήκε «ενισχυμένος» από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, με χαρά να με αμφισβητήσει. Εάν χρειαστεί να ξανακερδίσω, θα ξανακερδίσω», είπε με έπαρση ο Κασσελάκης.

Όπως εξήγησε, και εδώ δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, νομίζει ότι ο κόσμος του συνεδρίου του έδωσε «ξεκάθαρη εντολή» να προχωρήσει με τον «μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είδατε ένα στάδιο ολόκληρο πραγματικά να σείεται όταν έλεγε 'κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη'. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αμφισβήτησης, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.

Και έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα αδιαφορώντας για την πραγματικότητα και απαξιώνοντας την Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας ότι θα κέρδιζε με 90% : «Είναι ξεκάθαρη εντολή. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να πηγαίναμε σε εσωκομματικές εκλογές να τις κέρδιζα με 90% και να έλεγα ‘δείτε'. Και μετά τι; Τι ακριβώς λύνουμε στην κοινωνία;»

Αναφερόμενος και στο προκλητικό ανθελληνικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που πήγε να κάνει κακό στην Ελλάδα, υπερασπίστηκε τους ανθέλληνες, σημειώνοντας πως είναι «100% στη σωστή κατεύθυνση» και ότι δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που το προκάλεσε, αλλά «η πρακτική του κυρίου Μητσοτάκη» σχετικά με τη συγκάλυψη των «πολιτικών ευθυνών».

Όλα τα άλλα που είπε να είχαμε να λέγαμε




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου