Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Με το fake news της δήθεν υπουργουποίησης του τουρίστα Κασσελάκη τσίμπησε και το ΠΑΣΟΚ μη χάσει την ξεφτίλα

 



Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έδειξε για ακόμα μία φορά ότι στερείτε σοβαρότητας και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να καρπωθεί την ραγδαία κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί την ανηθικότητα και την γελοιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προβληματίσει όσα σοβαρά στελέχη διαθέτει το κόμμα και να δουν πώς θα πορευτεί για να κάνει την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μειωμένης ηθικής διαρροές δήθεν υπουργοποίησης του τουρίστα Στέφανου Κασσελάκη, σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν λίγο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καταντήσει να τον κοροιδεύουν όλοι και να μην τον εμπιστεύεται κανένας, δείχνει την αγωνία για τον μέλλον του κόμματος.

Ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο fake news του «Documento», χαρακτήρισε απολύτως ψευδή όλα όσα αναφέρονται.

Ο κ. Διαματάρης απαντώντας μάλιστα και στην απογευματινή άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στα social media: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα …υπουργείο στον κ. Κασσελάκη "με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη"».

Νωρίτερα, σε άλλη ανάρτησή του είχε αναφέρει ότι «τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Διαματάρης.

Και αφού ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο τουρίστας αρχηγός του Στέφανος Κασσελάκης, αποδεικνύοντας και πάλι στον κόσμο ότι πρόκειται για επιθεώρηση και όχι για πολιτικό κόμμα, πήρε σειρά και το ΠΑΣΟΚ για να μην χάσει και δεν ξεφτιλιστεί και αυτό.

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» ανέφερε αργά το βράδυ σχόλιο του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές σχετικά με την... «πρόταση» υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη το 2019.

Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνονται επίσης τα ακόλουθα:

«Άραγε για ποιον λόγο ο στενότερος συνεργάτης του κ. Κασσελάκη ένιωσε σήμερα … αίφνης την ανάγκη να υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μητσοτάκη;

«Αποκαλύψεις» που στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από υπονοούμενα για «παροχή βοήθειας επι οικογενειακών θεμάτων» εκ μέρους του κ. Κασσελάκη προς τον Πρωθυπουργό.

Αναζητούνται απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές.

Οι πολίτες επιζητούν μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση, και δεν θα συνομιλεί με τον κ. Μητσοτάκη για μια καρέκλα εξουσίας».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου