Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο με τους Ρομά κακοποιούς στην ληστεία της Παλλήνης

 


Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το απόγευμα ένας 52χρονος στην Παλλήνη ο όποιος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αδίστακτους Ρομά κακοποιούς,  οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, τον χτύπησαν και στη συνέχεια έγιναν «καπνός».

Ήταν λίγο μετά τις 6.30 όταν ο 52χρονος έφυγε από το σπίτι του, επι της οδού Αφανών Ηρώων, και πήγε να ψωνίσει. Μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε και αντιλήφθηκε πως τα φώτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτά και η μπαλκονόπορτα παραβιασμένη.

Μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε δύο όπως φαίνεται απο τα καθαρά πρόσωπα τους Ρομά, να έχουν κάνει άνω-κάτω τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα. Στην προσπάθειά του να τους σταματήσει οι Ρομά κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια πήδηξαν από το μπαλκόνι και εξαφανίστηκαν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, κάτω από το διαμέρισμα κρατούσαν τσίλιες δύο ακόμη άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος και τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Στα πλάνα διακρίνεται ο ένας δράστης, ο οποίος μόλις έχει πηδήξει από το μπαλκόνι, να διασχίζει τρέχοντας την οδό Αφανών Ηρώων και να κατευθύνεται προς το Πάρκο της Κάντζας.

Δείτε το βίντεο - ντουκουμέντο από τη ληστεία στην Παλλήνη:



Εκεί, τον περιμένει ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν οι τρεις Ρομά συνεργοί του. Ο κακοποιός μπαίνει στο αμάξι και οι κακοποιοί εξαφανίζονται προς την οδό Γαληνού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου