Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Τα αλλάζει τώρα η 39χρονη δολοφόνος της Χαλκίδας "Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα"

 


Την ώρα που οι συγγενείς του θύματος βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, fake news δηλώσεις από την οικογένεια της 39χρονης δολοφόνου, έρχονται να προκαλέσουν την κοινωνία περισσότερο για το φονικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα της 39χρονης, η δολοφόνος κόρη του την τελευταία τριετία είχε αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε:

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Η 39χρονη δολοφόνος μίλησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινό" και ανέφερε πως "οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν 15χρόνια".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου