Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Κινητοποίηση οδηγών για να σώσουν ένα τσιουάουα που έτρεχε φοβισμένο σε λεωφόρο

 


Ευοδώθηκαν τελικά οι προσπάθειες πάνω από 20 οδηγών αυτοκινήτων για να σώσουν σκυλάκι ράτσας τσιουάουα που εθεάθη να τρέχει σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας, στη Νέα Υόρκη.

Πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς φαίνεται πώς ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν το μικρόσωμο σκυλάκι να σωθεί, βάζοντας αλάρμ στα αυτοκίνητα κλείνοντας τον δρόμο για να μειώσουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Κατόπιν άρχισαν να κλείνουν το σκυλάκι και να το καθοδηγούν σε μια από τις εξόδους της λεωφόρου και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να το πιάσουν.

Τελικά μια οδηγός κατέβηκε από το όχημά της και κατάφερε στη δεύτερη προσπάθειά της να το πιάσει και να το «γλιτώσει» από τις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου. «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γρήγορο» δήλωσε η γυναίκα που το έπιασε.

Ο Μπιν, όπως είναι το όνομα του σκυλιού, έφυγε από το σπίτι των ιδιοκτητών του αφού τρόμαξε από ένα άλλο σκυλί ράτσας πίτμπουλ.«Πέρασε κάτω από τον φράχτη, δεν ήξερα ότι εκεί υπήρχε τρύπα» δήλωσε η ιδιοκτήτριά του πανευτυχής που κατάφερε να επανασυνδεθεί με το αγαπημένο της ζώο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου