Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία

 



Τραγωδία με μία γυναίκα νεκρή και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε χθες στο Παλαιό Φάληρο, ύστερα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με τραμ.

Ο 65χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά το τροχαίο, όπου οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη, χτύπησε αυτόν και μία ακόμη πεζή, η οποία πέθανε ακαριαία.

Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, και στη συνέχεια να χτυπήσει τους δύο πεζούς.

Με την ταχύτητα που είχε το ΙΧ, έσπασε τα κολωνάκια που υπήρχαν στο σημείο και συγκρούστηκε με τραμ που βρισκόταν εν κινήσει, εκτροχιάζοντάς το, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί επιβατών.




Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι το αυτοκίνητο, θέλοντας να στρίψει, παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε τους δύο πεζούς, πριν καρφωθεί στο τραμ.

Πανικόβλητοι οι παρευρισκόμενοι, έσπευσαν να προσφέρουν βοήθειά στους τραυματίες.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, συλλέγοντας πληροφορίες και από αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να είπε πως πήγαινε με 40 χλμ. και έχασε τον έλεγχο.

Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας που τραυματίστηκε ενώ η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Στο νοσοκομείο μετέβη χθες για προληπτικούς λόγους και ο οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται. Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου